2777
2789
عنوان

کسانی که چند دونگ ملک به نامتان زدند بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 33 پست
محضری ثبت کردن یا تو بنگاه؟

گفته رفتم تو محضر ثبت کردم بدون اینکه خانمم بدونه 

ولی فرق ثبت محضر با بنگاه چیه؟؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محضری ثبت کردن یا تو بنگاه؟

آخه میخوام بدونم داداشم راست میگه یا نه 

ولی زنش اصلا محضر نرفته اطلاع هم نداره ومدرک ی پیدا نکردیم اصلا تو خونه 

ولی فقط یک برگه قولنامه که فقط اسم داداشم دیدیم 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
بله تنهایی میتونه من هم پدرم بدون من دفترخونه به نامم زد هم شوهرم فقط مدرکش را برام اوردن

امکان نداره باید بری واسه امضا.منم همسرم و پدرم خونه به اسمم زدن رفتم محضر امضازدم حتی اثرانگشت الکترونیکی ازم گرفتن مالک بتید حضورداشته باشه

الان شما نگران این هستین داداشتون چیزی ب اسم زنداداشتون کرده یا نه؟

نه عژیزم ما اینو میخواهیم که داداشم به نام زنش کرده باشه خوسحال میشیم چون زندگی اینا فرق دهره جریان داره

بله تنهایی میتونه من هم پدرم بدون من دفترخونه به نامم زد هم شوهرم فقط مدرکش را برام اوردن

پس شما رو نبردن محضر ؟؟؟

مدارک بهتون دادن ؟؟یا محضر پیش خودش نگه داشته ؟؟

نه عژیزم ما اینو میخواهیم که داداشم به نام زنش کرده باشه خوسحال میشیم چون زندگی اینا فرق دهره جریان ...

چی بگم ولی در کل دخالت نکردن جز در امور خیلی کم اونم خیر ،کار درستی نیس

عزیزم وقتی ملکی رو به نام شما میزنند باید محضری بشه و تو محضر حتما باید شما حضور پیدا کنید و امضا کن ...

همین دو دونگ هم بازم محضر مدرک میده بیاریم خونه؟

ممنونم 

خوب مثلا پدرتان فقط چند دونگ خانه به اسمتان زدن بازم اون برگه اصلی خانه کلا به نام پدرتان هس ؟یا برگه اصلی قولنامه رو از پدرتان گرفتن تغیرش دادن ؟

مدرکش پیش خودمه 

ولی فقط چند دونگ به نامتان زدن پس برگه اصلی سند رو تغیر دادن یا نه ؟منظورم اصل کار به نام صاحب خونه هس برگه اصلیه ؟