2777
2789

من حدودا دوساله ازدواج کردم. ولی با همسرم چندین سال دوست بودم. یعنی همدیگر رو خوب می‌شناسیم.

خودم 26 سالمه همسرم هم 28

از لحاظ مالی هم زیاد اوکی نیستیم. متوسط هستیم.

مشکل تنبلی تخمدان هم دارم میترسم سنم بالاتر بره دیگه نتونم.

شما از تجربیات خودتون بگید و اینکه جای من باشید چه تصمیمی می‌گرفتید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما بودم باردار میشدم چون هم دوراتونو زدین هم با مشکل تنبلی تخمدان ممکنه دیر باردار بشید

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

منم یک سال ۹ ماه ازدواج کردم خدا بخواد میخوام آخرپاییز اقدام کنم

تاالانم صبر کردم میخواستم کامل از همسرم مطمئن بشم

شما زیرنظر دکتر باش و سعی کنید از نظرمالی خودتونو بکشید بالا تایک سال اقدام کن

سنت خیلی خوبه فقط زود بچه دار شو تخمک هات تنبل تر نشده الان دیگه ووضع همه ی پولدار هاهم  متوسط شده انقدر که گرونی خدای نکرده تخمک هات ضعیف میشع دوبرابر بچه ادم باید خرج نازای کنه

هر وقت احساس کردید شرایطش رو‌ دارید 

هم روحی هم اقتصادی 

و حوصله خیلیییی زیاد،چون از قالب زن و شوهر بودن می‌رید تو قالب پدرمادر بودن،تفریح و ساعت خواب همه چی طبق بچه میشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

من وقتی با محمد دوست بودیم میگفتم ۷ سال بعد از ازدواج ولی الان هی دلم نی نی میخواد😍😍😍ولی تا ندونم ک میتونم خوب بزرگش کنم نمیارم چون دلم نمیخواد وقتی بچمو میبرم بیرون ی اسباب بازی خواست بگم نداریم بعدا میخرم دوس دارم مث خودم بزرگ بشه عقده ای نشه منم از بچگی هرچی خواستم برام گرفتن البته ن اینکه پروم کننا ولی خب تا ی جاهایی نباید واسه بچه کم گذاشت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
آره حتما اینکار رو انجام میدم مثلا شاید داروی خاصی نیاز باشه تجویز کنه؟ 

سونوگرافی احتمالا برات بنویسه

به احتمال صد در صد بله دارو هم مینویسه اگه قصد باردار شدن هم داشته باشی عزیزم. 

یه مشکل دیگه ام که هست، خودمم شاغلم و در شهر غریب زندگی میکنم که خانواده ام کنارم نیستند. نهایتا نه ماه بتونم مرخصی بگیرم بعد اون باید 5 ساعت در روز بچه رو به مهد بسپارم. بچه اینجوری آسیب نمیبینه؟