2777
2789
عنوان

مهمون دارم زرشک پلو با چی بپزم😎🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست

به نظر شما خانم ها یه مرغ برای یه وعده خانواده ۴ نفره زیاده؟؟؟

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چههههه خبرررررررره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چچچچهههههههههههه خخخببرررررررررررره؟!؟!؟! ...

فقط ایده برا استارتر بود که از بین اینا هرجور که صلاح میدونه انتخاب کنه 🤝😄

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

بله خیلی

واقعا ؟؟من برای یه وعده درست میکنم تازه برای کباب یه مرغ و نصف 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ببخشید شما ماهی چقدر درامد دارین همینجوری سوال پیش اومد🫥

حالا جدا از درآمد که بخش بسیار مهمی هست.

این نوع پذیرایی بنظر شما دلچسب میشه؟! 

من خودم اصلا نمی پسندم.اصلا. 

بجای راحتی حس معذب بودن به آدم دست میده!

فکر کن طرف چطور میخاد جبران کنه ؟ لقمه ی اول تو گلوش قفل میشه🤣🤣🤣

ببخشید شما ماهی چقدر درامد دارین همینجوری سوال پیش اومد🫥

گلم فکر کنم جواب و منظورم از جوابی که به یکی از دوستان تو همین تاپیک دادم متوجه بشید 😊🌸

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

حالا جدا از درآمد که بخش بسیار مهمی هست. این نوع پذیرایی بنظر شما دلچسب میشه؟!  من خودم اصلا ...

دقیقا من برم یجا اینجوری کلا چیزی نمیخورم میگم روزه ام🤐

.                            

بعد میخورین همشو؟؟؟؟

اره  😁تازه با برنج و سالاد البته اشتهامون زیاده 

اره  😁تازه با برنج و سالاد البته اشتهامون زیاده

من یه مرغ اندازه شیش وعده س برامون سه نفریم

واقعا چجور میتونید یه مرغ سالم با برنج چهار نفری بخورین

بعد چجور هر روز مرغ میخرین

حتما هربار یه کیلو گوشتم میزارین🫥

.                            

من یه مرغ اندازه شیش وعده س برامون سه نفریم واقعا چجور میتونید یه مرغ سالم با برنج چهار نفری بخورین ...

نه زیاد مرغ نمیخوریم گوشت هم درست میکنم نیم کیلو برای یه وعده قبلا ها فکر میکردم همه مثل مان ولی دیگه متوجه شدم فقط مایم که پر مصرفیم