2777
2789
عنوان

مهمون دارم زرشک پلو با چی بپزم😎🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست
من یه مرغ اندازه شیش وعده س برامون سه نفریم واقعا چجور میتونید یه مرغ سالم با برنج چهار نفری بخورین ...

بچه ها بیشتر گوشت دوست دارن تا مرغ 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
بعد میتونم بگم شغلتون چیه😵‍💫

خودم خانه دارم شوهرم راننده ماشین سنگینه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بیوتو دیدم خب کوردین این یچیز عادیه مشکلی نیس بخصوص برا راننده های ماشین سنگین😁😵‍💫

چرا به نظر شما کوردها زیاد میخورن ؟شوهرم هفته ای دو روز خونه ست ولی اشتهاش عالیه 😋

چرا به نظر شما کوردها زیاد میخورن ؟شوهرم هفته ای دو روز خونه ست ولی اشتهاش عالیه 😋

چون خودمم هستم بله من خیلی کم اشتهام اما اطرافیانم ماشالا خوش اشتها و هیکلی 

.                            

چون خودمم هستم بله من خیلی کم اشتهام اما اطرافیانم ماشالا خوش اشتها و هیکلی 

شما هم کوردی پس خوشبختم دوست عزیز 💝🙋‍♀️

هوا سرده یه سوپ گرم و جاافتاده یا دلمه هم سفره رو شیک مجلسی میکنه یادش بخیر تو اینستا پیج اشپزی داشت ...

عزیزم برگ مو تموم شده دلمه دیگه دوست ندارن

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
خب خوشمزه اس دوس دارم چرا اینجوری نگام میکنی

اوک😐

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...