2777
2789
عنوان

مهمون دارم زرشک پلو با چی بپزم😎🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مرغ و تزیینات و سالاد  دیگه چی بزارم

به نظرم سالاد ماکرونی یا کوکویی چیزی بزاری خوبه

اگه هم دوست داری دو نوع خورشت باشه کنارش قرمه سبزی یا کباب بزار

امضات خیلی قشنگ بود👌

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
با ماهی😊

🤨🤨🤨😐😐😐

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

زرشک پلو با مرغ شکم پر به همراه سیب زمینی سرخ کرده و دورچین سبزیحات و سس مخصوص کنارش

ی غذا با گوشت مثل قورمه سبزی با پلو زعفرانی یا باقالی پلو با ماهیچه یا گردن و سس زعفرانی و پیاز کاراملی یا سینی کباب به همراه ته چین و مخلفات کبابی دورش

سوپ خامه و تره فرنگی یا ورمیشل و ذرت

برا پیش غذا از بین رولت گوشت مغزدار یا بادمجون شکم پر با سس گوجه یا خوراک قفقازی انتخاب کن

دسر هم رول ژله بستنی، دسر موزی ، کرم کارامل ، دسر رومانف انتخاب های مناسبین

مخلفات سفره هم مثل سبزی خوردن ، سالاد کاهو و ژامبون ، سالاد ماکارونی ، زیتون ، ترشی، دلستر یا نوشابه ، بورانی بادمجون یا ماست موسیر باشه 

خوش بگذره 🌸

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

زرشک پلو با مرغ شکم پر به همراه سیب زمینی سرخ کرده و دورچین سبزیحات و سس مخصوص کنارش ی غذا با گوشت ...

چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چههههه خبرررررررره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

چچچچهههههههههههه خخخببرررررررررررره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

زرشک پلو با مرغ شکم پر به همراه سیب زمینی سرخ کرده و دورچین سبزیحات و سس مخصوص کنارش ی غذا با گوشت ...

ببخشید شما ماهی چقدر درامد دارین همینجوری سوال پیش اومد🫥

.