2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته من

1009 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، من ٣۶ سالمه و دوتا بچه دارم پسر بزرگم ١۴ و دختر م ۶ سالشه ؛ ده روزه عقب انداختم بیبی چک زدم + شد هنوز ج ازمایشم نیومده همسرم هم به شدت ناراحته و میگه باید بندازیمش 

خودم هم آخرین بارداریم سخت و استراحت مطلق بودم  و از بارداری میترسم  نمیدونم واقعا چه کنم ؟ کدومتون تجربه مشابه داشتین کمک کنید 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شرایط مالی تون خوبه نگهش دار عزیزم

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...

منم پسرم ۱۲ سالشه امسال تابستون فهمیدم باردارم و خودم اقدام نکرده بودم خدا خواسته بود.به شوهرم گفتم نمیتونم بچه رو به دنیا بیارم و دیگه حوصله بچه داری رو ندارم ولی همسرم گفت نگهش میداریم چون هدیه ی خداست.منم تو بارداری خیلی اذیت شدم چون ۳۸ سالمه و آزمایشات سخت تر میشه هر روز حالت تهوع دارم و الانم که ماه آخر هستم روزی یه قرص دمیترون میخورم.به نظرم نگهش دار چون هدیه ی خداست .من بچه دختره و میخام اسمشو بزارم هدیه

سلام نه تو رو خدا ننداز گناه داره خدا عقوبتت میکنه ها؟؟؟؟

اگر برا سن و سالت میگی من چهل سالمه از خدا میخوام یه بچه بهم بده، اگر برا رزق و روزیش میترسی نترس به خدا برکت و رزق میاد تو زندگیتون، با شوهرت حرف بزن بگو خدا قهرش میگیره ، خدا جونشو بهتون داده میخواین خودتون جونش رو بگیرید؟؟؟

از خدا بترسید چرا تا یه چی میشه مثل یه آشغال یا لکه ننگ به بچه نگاه میکنید سریع بنداز بنداز در میارید

خیلییییییییا تو آرزوی همین یه بچه دارن پرپر میشن

کاربر  ایران ۱۱۲۲ ببین چه قدر خوب برات کفت؟؟؟ راست میگه این بچت خداخواسته س، هدیه س، چجور دلت میاد پس بزنی و قبول نکنی؟؟؟؟

مرسی بچه ها ، برام دعا کنید خدا کمک کنه بهترین و درست ترین تصمیم بگیرم ، خدا ایشالا به آنهایی که ندارند و در آرزوی بچه هستند ببخشه 

۶ سال طبیعی جلوگیری داشتم خیلی غیر منتظره بود 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
مرسی بچه ها ، برام دعا کنید خدا کمک کنه بهترین و درست ترین تصمیم بگیرم ، خدا ایشالا به آنهایی که ندا ...

بنظرت درستترین تصمیم چیه؟؟؟ خودت میکی خدا کمک کنه!!! بنظرت خدا کمک میکنه هدیه ای که داده بهت بهش جون داده تو جونش رو بگیری؟؟؟؟؟

خودم دلم نمیاد ولی شوهرم هم باید همراهی کنه !