2777
2789
عنوان

خیانت

309 بازدید | 16 پست

خوابم نمیبره منتظرم صب شه باز ب هم پیام بدن الان دوتاشون خوابن اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم ک خیانت نمیکنه شاید بداخلاقه ولی اهل خیانت نیس ولی الان فمیدم چقدر خنگ و نفم بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنگ تویی ،ببینم موقعی ک این بلا سرخودت اومد بازم بقیه رو خنگ فرض میکنی

فک کنم حرف خود اسیو تکرار کرد منظوری نداشت

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

وقتی به آدم خیانت میشه دیگه نباید به فکر طرف باشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

توی پیامها بهم چی گفتن؟ شاید یه موضوع ساده باشه بگیر بخواب تا فردا امیدوارم سوء تفاهم پیش اومده باشه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
چ جوری فهمیدی پیامایی ک دیدی قشنگ میشه توضیح بدی

زنگ زدن هی تو پیام رسان چن دیقه حرف زدن، لحنشون مشخصه کامل جلو ما اینجوری حرف نمیزنن کلمل نیس ی پیامای گنگی هس ولی معلومه سر ی موضوعی هس،به ش

من اصن نخوندم چی نوشته ک بخام ب کسی توهین کنم گل خوشگل من همینجور کلمه خنگ خورد ب چشمم نوشتمش 😛😂😂

خواهرشوهر من از اول ازدواجش کامل شوهرش رو می‌پائید و کنترل میکرد.اخرشم بعد ۲۲ سال زندگی رفت با یه دخ ...

اولا ک حرف من بی هیچ منظوری بود 

دوما من ن زرنگم ن فک میکنم سر خودم نمیاد 😐😂 

هر اتفاقی ممکنه تو زندگی بیفته