2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفاً بچه ها بیاید

143 بازدید | 14 پست

من هفته پیش سرماخوردم... فقط گلو درد و تب داشتم ... تو این هفته هنوز گلوم درد می‌کنه ... الان صدام گرفته کلا دو روز هست که صدام گرفته و به زور درمیاد .. چیکار کنم که گلوم بهتر بشه یا صدام برگرده زودتر ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

روتارین

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو و عسل رو باهم بخور

چجوری یعنی لیمو و عسل با آب قاطی کنم بخورم 

آخه تنها زندگی میکنم واقعا الان نمبدونم چیکار کنم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

آبجوش زیاد بخور آروم آروم،آب لیمو ترش و آب ولرم قاطی کن اینم آروم آروم با فاصله بخور

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

عزیزم من اینظور بودم حدود 2هفته.قرص جوشان ویتامین سی و پودر روتارین نجاتم  داد...حتی واسه خواهرمم همینطور

◦•●◉✿   ➰ تـو ؋ـقـط قسـمتے از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـاט پـر از رازم..🌱 ️  ✿◉●•◦
روتارین

چی هست ؟

نشاسته خوبه دم کرده گل بنفشه ،تخم به ،سیب رو بزار بپزه یکم شکر بزن بخور خوبه شربت ابلیمو و عسل هم خیلی خوبه اینارو باید توی روز حداقل دو بار بخوری سرخ کردنی اصلا نخور ایشالله خوب میشی

چی هست ؟

یه چیزی تو مایه های چهار تخمه 

با نبات معجزه میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم من اینظور بودم حدود 2هفته.قرص جوشان ویتامین سی و پودر روتارین نجاتم  داد...حتی واسه خواهر ...

روتارین چی هست ؟ 

قرص جوشان ویتامین سی اندازه فرق نداره ؟یعنی قرص جوشان چقدری ؟ 

ببخشید عزیزم تنها زندگی میکنم نمی‌دونم داروخونه چجوری و چقدر باید بگیریم 

نشاسته خوبه دم کرده گل بنفشه ،تخم به ،سیب رو بزار بپزه یکم شکر بزن بخور خوبه شربت ابلیمو و عسل هم خی ...

مرسی عزیزم سیب و با شکر امتحان میکنم 

روتارین چی هست ؟  قرص جوشان ویتامین سی اندازه فرق نداره ؟یعنی قرص جوشان چقدری ؟  ببخشید ...

روتارین یه پودر گیاهیه که توش 4تخم و به دونه و...داره عزیزم که یه جعبش رو از داروخونه بگیری حدود 10عدد هست...هر روز نصفش رو توی یه استکان اب جوش میریزی و میذاری حدود 5دقیقه دم بیاد و نوشجان میونی قیمتش بین 30تا36هستش...قرص جوشان هم روزی یه دونه توی یه لیوان اب ...بدنیستن هیچ کدوم...

◦•●◉✿   ➰ تـو ؋ـقـط قسـمتے از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـاט پـر از رازم..🌱 ️  ✿◉●•◦
چجوری یعنی لیمو و عسل با آب قاطی کنم بخورم  آخه تنها زندگی میکنم واقعا الان نمبدونم چیکار کنم& ...

نه عزیزم لیمو رو برش بزن عسل بریز روش بخور

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس