2777
2789
عنوان

نمی‌دونم ببخشمش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 28 پست
حتما اون مدت کسی وارد زندگیش شده بود...خب دلیل سکوتش بپرس اگ توجیه شدی ومنطقی بود ببخش متولد چند ...

میدونی براش ویس دادم توی جواب پیامش و گفتم ک دلم باهاش تا ابد صاف نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی براش ویس دادم توی جواب پیامش و گفتم ک دلم باهاش تا ابد صاف نمیشه

مهم دله اگ صاف نشد ک دورش خط بکش چون تاابد اذیت میشی خودت و اوقات تلخی بینتون ب وجود میاد

لابد قسمت هم نیستید پس رهاش کن

مهم دله اگ صاف نشد ک دورش خط بکش چون تاابد اذیت میشی خودت و اوقات تلخی بینتون ب وجود میاد لابد قسمت ...

شاید بخندید بمن و بگید داره دکترا میگیره نباید از این حرفا بزنه ولی من احساس میکنم انگار توی اون دوره اصلا جادو شده بود انگار خودش نبود ، من اصلا نمی‌دونم با قلبم باید چی کنم

شاید بخندید بمن و بگید داره دکترا میگیره نباید از این حرفا بزنه ولی من احساس میکنم انگار توی اون دور ...

نه عزیزم ..اگ دوس داری ی فرصت دیگ بهش بده اگ تونستی کنار بیایی ک ببخشش اگ ن ک طولانی نکن آدمی ک بایدبره همون بهتر ک بره

آفرین پس همین جا بمون و با موفقیت هات در آینده فکر کن حتما یکی با شرایط بهتر پیدات میکنه

اصلا احساس میکنم دلم نمی‌خواد هیچ کسی دیگه بیاد توی زندگیم خیلی منو دوست داشت اما یهوووو همه چیز بهم ریخت

برای اینکه هنوز از ذهنتون بیرونش نکردید باید کاملا پاکش کنید تا بتونید به یکی دیگه فکر کنید 

میدونید توی اون دوران من هرچی باهاش حرف زدم دعوا کردم ناراحتی کردم تلاش کردم همه چیز و بسازیم دوباره فقط سکوت میکرد نهایتا می‌گفت باشه هرچی تو بگی دوباره از فرداش سکوت میکرد الآنم می‌دونم اوضاع خوبی نداره