2777
2789
عنوان

نمی‌دونم ببخشمش یا نه

847 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

خیلی خلاصه بگم ، من چند سال توی یه سازمانی مشغول بکار بشدم در پست مدیر یکی از واحدها بعد از مدتی مدیرکل اون سازمان که از من بزرگتر بود نزدیک دوازده سال یعنی چهل و سه ساله بود و چندین سال بود همسرش فوت شده بود و بچه هم نداشت ، عاشقم شد منم عاشقش شدم بعد از ماه ها ، بحدی مهربون و خوب بود همه چیز عالی از روز اول بمن گفت ازدواج کنیم اما من چون از چند سال پیش تجربه یه نامزدی ناموفق داشتم گفتم چند مدت باید باهم رفت و آمد کنیم و بشناسیم ، دیوونه وار عاشقم بود ولی بعد از یه مدتی اینقدر اطرافیانش به ما حسادت میکردن از دوستاش و همکارامون باعث شدن بین ما سردی پیش بیاد منم لج کردم و باهاش قهر کردم ب هوای اینکه مثل همیشه منتم و می‌کشه ایندفعه بیشتر کش دادم قضیه رو اینقدر ناراحت بودم که از کارم استعفا دادم و اومدم بیرون پذیرش گرفتم برای دکترا توی اروپا وچهار ماه پیش اومدم اینجا ، الان بعد از گذشت چهار ماه بمن پیام داده اما با اینکه دلتنگشم نمی‌دونم میتونم ببخشمش یا نه ، چون در تمام مدت که من داشتم عذاب می‌کشیدم سکوت کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان