2777
2789
عنوان

برای سالگردم مهمون دعوت کنم چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست
چ بدونم شوهرم گف تا شوهراشون هستن وقت مناسبیه برا دفه اول دعوتشون کنیم 

به همسرت بگو شرایط ندارید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی که توی تالار مراسم میگیره یا مهمون دعوت میکنه و از بیرون میخره میخواد زنش رو خوشحال کنه؛ بعد شما توی بی پولی، خودتون رو به زحمت و دردسر میندازید که به بقیه غذا بدید؟ چرا؟  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اهان،،،خب نمیشه برید دوتایی بیرون و یه شب ب یاد ماندنی بسازید و بعد یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونه ...

منم وقت ارایشگاه گرفتم و لباس خریدم برا اینکه بریم بیرون میگه همشون الان شوهراشون سرکار نیستن تاحالام دعوت نکردیم بیان ک نگن هیچوق دعوتمون نکردی من الان لرز بچهاشون تو جونمه ۷،۸ تا بچه کوچیک ک میدونم ی خسارتی میزنن وقتی دور همن

قربون دستت عین آدم جواب سوالو دادی ن ک سوال چدت بپرسی بگی دو نفره میگیرن و فلان 

عزیزم این چه طرز حرف زدنه؟ یعنی چی مثل آدم؟ مگه بقیه حیوونن؟!!!!!!!

ای عشق همه بهانه از توست....
منم وقت ارایشگاه گرفتم و لباس خریدم برا اینکه بریم بیرون میگه همشون الان شوهراشون سرکار نیستن تاحالا ...

خب برید دوتایی بیرون و اونها رو فردا شب بیرون مهمون کنید ک خونت هم در امان باشه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اینا که واسه مهمونی جالب نیست🙃 کوکو سبزی فلافل؟!!!!

من یه بار همچین جوابی ب یه نفر دادم .صدتا ریپلای خوردم همه گفتن وااا تو ادم‌ نیستی تو لیاقت این همه نعمتای خدا رو نداری مگه الویه چشه مگه فلافل چیه😂😂برا همین تصمیم‌گرفتم سکوت کنم

ولی واقعا چطور روشون میشه برای مهمون غذای حاضری و ساده بزارن 

من حتی مادرشوهرمم تو خونم غذای حاضری نخورده

عزیزم بنظرم شما چون بار اوله میخای دعوتشون کنی بهتره تو یه موقعیتی دعوت کنی ک یکم دستت باز تر باشه.

اگرم همسرت خیلی اسرار داره میتونی ی میز بچینی کیک و ژله و فینگر فود درست کنی

الویه کشک بادمجون سالاد ماکارانی دلمه سوسیس

❤️ :) ❤️