2777
2789
عنوان

برای سالگردم مهمون دعوت کنم چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که توی تالار مراسم میگیره یا مهمون دعوت میکنه و از بیرون میخره میخواد زنش رو خوشحال کنه؛ بعد شم ...

بابا بیخیال .مگه ادم بی پول دل نداره

دوس داره باهمین مقدار امکانات کم یه شب ب یادماندنی بسازه 

قربون دستت عین آدم جواب سوالو دادی ن ک سوال چدت بپرسی بگی دو نفره میگیرن و فلان 

همه ماهایی ک راهنمایی کردیم خیر و صلاحتو میخاستیم وگرنه ما ن شما رو میشناسیم ن خانواده شوهرت رو

بلاخره دفعه اول قراره دعوتشون کنی خودت دوس داری غذای خوب جلوشون بذاری یا کوکوسبزی و فلافل؟

پس عقلانی تره ک تو ی موقعیتی دعوت کنی ک یکم دستت باز تر باشه

❤️ :) ❤️
خب وقتی تز میده باید دستشو کنه تو جیبش و خرج کنه .برا مراسم سالگرد که غذای ساده نمیدن یه غذای مجلسی ...

شوهرم از شانس بدش چن ماهه بیکار شده و برای واممون هم قرض میگیره ولی نمیدونم چرا فک میکنه مهمونی خرج نداره اخه تا حالا مهمونی ندادیم خبر نداره از هزینش،

بابا بیخیال .مگه ادم بی پول دل نداره دوس داره باهمین مقدار امکانات کم یه شب ب یادماندنی بسازه 

مگه من گفتم نسازه؟ فقط سوال کردم چرا روزی که یادآور یه اتفاق قشنگه میخواد به جای لذت بردن، همش مشغول کار باشه؟

ضمنا من فردا 2 نفر مهمون دارم یعنی مجموعا چهار نفریم. برای یک غذای ساده امروز یک و خورده ای خرید کردم. 17 نفر یعنی 9 برابر این مقدار و حداقل 5 برابر این مبلغ. تازه اگه مثل من ساده بگیرن که برای دعوت رسمی که مناسبتی هم داره ممکن نیست. ایشون میگه گوشت ندارم و گرونه. شوهرش هم بیکاره.

حالا هم استارتر و هم من خیلی ممنون میشیم شما با همین امکانات یه پیشنهاد به یاد ماندنی بدید. منتظریم  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
همه ماهایی ک راهنمایی کردیم خیر و صلاحتو میخاستیم وگرنه ما ن شما رو میشناسیم ن خانواده شوهرت رو بلا ...

منم والا اگر ب دل خودم باشه هرگز دعوت نمیکنم تا بچهاشون بزرگ شن اخه اعصاب سر و صدای بچهاشونو ندارم هروقت دور هم جم میشن هی این بچه اونو میزنه این فلان وسیله رو میشکنه اون میگه لاک میخام این میره رو تخت بپر بپر میکنه ،شوهرای خاهراش سرکارن تو پروژه جاهای مختلف این دفه جوری شد ک همشون باهم مرخصیشون یکی شد ک اصرار داره مهمونی بگیر

منم والا اگر ب دل خودم باشه هرگز دعوت نمیکنم تا بچهاشون بزرگ شن اخه اعصاب سر و صدای بچهاشونو ندارم ه ...

الهییی

بازم با شوهرت صحبت کن بهش شرایطتت رو بگو 

ی لیست بنویس قیمتا رو جمع بزن ببین چقدر میشه شاید منصرف شد

اگرم نشد ی غذای اصلی ساده بپز سوپ یا الویه یا سالاد ماکارانی یا کشک بادمجون کنارش بذار

❤️ :) ❤️