2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 164 پست

فکر کردم خدای نکرده دستتو کشیده یا تعرضی🙄ببخشید من چون خودم یکی بهم حرف بزنه جواب میدم اینقد حرص نمیخورم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا عکستون رو من ببینم چن تاپیک قبل عکست رو گذاشتی خیلی تعریفتون کردن ک گفتی طبیعی و نچرالی م ...

بعدا گذاشتم تگت میکنم  ن چون خوشکلم چون الان بی نهایت حالم بده خیلی انگار سگ ریده تو حال من

فکر کردم خدای نکرده دستتو کشیده یا تعرضی🙄ببخشید من چون خودم یکی بهم حرف بزنه جواب میدم اینقد حرص نم ...

من خودم انقدر آدم بی زبونی نیستم ک هرکی هرچی بگه نگاش کنم نمیدونم امروز چ مرگم بود چم شد اصلا

مطمئنا من هرکی اسمشو بیاره بهشون میگم ک ازین نخرین

خوب ديگه

اون ضرر كرده واقعا

حتى ميتونى دو ماه ديگه برى و شده يه چيز سبك بپسنديو بگى فاكتورو بنويسه و كارتتو در بيارى بعد بگى واى ميگم اينجا به نظرم اشناست الان يادم اومد

يه سرى اومدم شما بهم يه حرف نامربوطى زدى و الان نظرم عوض شده من از شما خريد نميكنم 

ممنونم و بياى بيرون و تا تهشو بسوزونى

مطمئنا من هرکی اسمشو بیاره بهشون میگم ک ازین نخرین

حالا تو فکر کن مامان من بنده خدا تپلیه

سر زایمان من میره سوار آسانسور به اون شلوغی تو بیمارستان 

از شانسش یه متخصص زنان به اصطلاح معروف شهرمون سوار میشه یهو میپره به مامانم میگه تو که چاقویی نباید سوار آسانسور بشی حالا خودش باید می‌دیدی چااق قد کوتاه مامانم گفت نفهمیدم چی جوابش بدم فقط جلو مردم تو آسانسور آب شدم از خجالت بنده خدا چاق هم نیست مامانم 

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
الان قفل کنم خوبه ک بدونین دنبال هیچ کوفت و زهرماری نیستم دارم گریه میکنم واقعا حالم بده خیلی زیاد خ ...

خواهر عزیز اصلا ناراحت نباش شما ادرس اون مغازه رو همراه با اسمش زنگ بزن اتحادیه جریان بگو و تاکیید کن شمارو مسخره کرده درجا جوازشو باطل میکنن انوقت شما به ریشش میخندی