امروز رفتم طلافروشی ک قبلا هم مشتریش بودم خیلی خیلی حالم بده یعنی از وقتی اومدم بیرون حالم بده تا الان اروم نمیشم کسی نبود این ساعت باهاش حرف بزنم 😭بیاین دلداریم بدین تروخدا
حستو کاملا درک میکنم یه بار رفتم مانتو بخرم رفتم پرو کردم اومدم بیرون گذاشتم سر جاش بعد فروشنده جلو ...
من رفتم یبار فروشگاه بعد خرید کردم اومدم از در بیام بیرون آژیر کشید یهو فروشندهه گفت خانووم خانوم وااای یه حس بدی شدم مردمم همه نگاه میکردن .برگشتم گف جنسارو باطل نکردی😐😮💨خریدارو اخر باید میذاشتن رو یه دستگاهی باطل میشد🤒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حسو فقط خودت درک میکنی میدونی الان ب یکی بگی بلانصبت اون روز ریده شده تو حالت فک میکنن بزرگش کرد ...
من با تمام وجودم میفهمم چی میگی شاید حرفش معمولی بوده باشه اما لحن خیلی مهمه بعضی ها خیال میکنن فقیری اینجوری حرف میزنن ولی بی خیال یا فردا برین رک بهشون بگین یا شکایتش کنین
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
من میرم بیرون طلاهام فقط النگوهام دستمه چون در نمیاد تازه اونارو هم میزنم زیر آستینم 😭
کار خوبی میکنی
عزیزم یه آدم بیشعورو بزرگش نکن اهمیت نده فقط کاش اونجا جوابشو میدادی ک حالام بیخیال مطمعن باش اطرافیان شاید لبخند زدن ولی تو دلشون گفتن چقدر بیشعوره مردک
من رفتم یبار فروشگاه بعد خرید کردم اومدم از در بیام بیرون آژیر کشید یهو فروشندهه گفت خانووم خانوم وا ...
حسش بده حالا شما حواست نبوده من که گذاشتم سر جاش مشتریش بودم همیشه پیش خودش خرید میکردم لباسها هم دزدگیر داشت هیچ وقت دلیل رفتارشو نفهمیدم هیچ وقت نتونستم ببخشمش البته الان مرده ولی دل من صاف نشو
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
بخدا من دوستان دارم میلیاردر تفریح کوچیکشون مالدیو یه ساعت دستشونه و تمام شلوار جین و لباسای بیخودی ...
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن چندبارازاین تحقیرشدنا برام پیش اومده اوایل جواب نمیدادم اما یه بار که جواب بدی دلت خنک میشه ایندفعه هم اشتباه ازتونبود اون تازه به دوران رسیده بود چندروز دیگه فراموشت میشه
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care