2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 164 پست
حستو کاملا درک میکنم یه بار رفتم مانتو بخرم رفتم پرو کردم اومدم بیرون گذاشتم سر جاش بعد فروشنده جلو ...

من رفتم یبار فروشگاه بعد خرید کردم اومدم از در بیام بیرون آژیر کشید یهو فروشندهه گفت خانووم خانوم وااای یه حس بدی شدم مردمم همه نگاه میکردن .برگشتم گف جنسارو باطل نکردی😐😮‍💨خریدارو اخر باید میذاشتن رو یه دستگاهی باطل میشد🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هامو دیدین نه ک بگم دارم بخوره تو سرم فقط میکم جوری نبود برم فک کنه ی آدم ندارم بخواد دست ب سرم ...

همونارو نشونش میدادی میگفتی میخاستم اینارو بدم اونو بگیرم ولی ازونجایی ک شما بلد نیستی با مشتری چطور برخورد کنی و حرف دهنتو نمی‌فهمی خدافظ

طلا هامو دیدین نه ک بگم دارم بخوره تو سرم فقط میکم جوری نبود برم فک کنه ی آدم ندارم بخواد دست ب سرم ...

اصلا ادم ندارشاید ارثی چیزی بهش رسیده اصلا شاید یکی لباسش ساده باشه ربطی نداره درکت میکنم حس بدیه اما بدتر اینه ظلمی به کسی کنی بسپارش بخداخودت اروم میشی

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
این حسو فقط خودت درک میکنی میدونی الان ب یکی بگی بلانصبت اون روز ریده شده تو حالت فک میکنن بزرگش کرد ...

من با تمام وجودم میفهمم چی میگی شاید حرفش معمولی بوده باشه اما لحن خیلی مهمه بعضی ها خیال میکنن فقیری اینجوری حرف میزنن ولی بی خیال یا فردا برین رک بهشون بگین یا شکایتش کنین 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
همونارو نشونش میدادی میگفتی میخاستم اینارو بدم اونو بگیرم ولی ازونجایی ک شما بلد نیستی با مشتری چطور ...

من میرم بیرون طلاهام فقط النگوهام دستمه چون در نمیاد تازه اونارو هم میزنم زیر آستینم 😭

اصلا ادم ندارشاید ارثی چیزی بهش رسیده اصلا شاید یکی لباسش ساده باشه ربطی نداره درکت میکنم حس بدیه ام ...

بخدا من دوستان دارم میلیاردر تفریح کوچیکشون مالدیو یه ساعت دستشونه و تمام شلوار جین و لباسای بیخودی و ساده بقول شما چ ربطی داره اصلا 

من میرم بیرون طلاهام فقط النگوهام دستمه چون در نمیاد تازه اونارو هم میزنم زیر آستینم 😭

کار خوبی میکنی 

عزیزم یه آدم بیشعورو بزرگش نکن اهمیت نده فقط کاش اونجا جوابشو میدادی ک حالام بیخیال مطمعن باش اطرافیان شاید لبخند زدن ولی تو دلشون گفتن چقدر بیشعوره مردک

من رفتم یبار فروشگاه بعد خرید کردم اومدم از در بیام بیرون آژیر کشید یهو فروشندهه گفت خانووم خانوم وا ...

حسش بده حالا شما حواست نبوده من که گذاشتم سر جاش مشتریش بودم همیشه پیش خودش خرید میکردم لباسها  هم دزدگیر داشت هیچ وقت دلیل رفتارشو نفهمیدم هیچ وقت نتونستم ببخشمش البته الان مرده ولی دل من صاف نشو

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
حسش بده حالا شما حواست نبوده من که گذاشتم سر جاش مشتریش بودم همیشه پیش خودش خرید میکردم لباسها   ...

الان برم جرش بدم. هم دلم صاف نمیشه پوز خند کثیفش جلو چشممه

بخدا من دوستان دارم میلیاردر تفریح کوچیکشون مالدیو یه ساعت دستشونه و تمام شلوار جین و لباسای بیخودی ...

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن چندبارازاین تحقیرشدنا برام پیش اومده اوایل جواب نمیدادم اما یه بار که جواب بدی دلت خنک میشه ایندفعه هم اشتباه ازتونبود اون تازه به دوران رسیده بود چندروز دیگه فراموشت میشه

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
الان برم جرش بدم. هم دلم صاف نمیشه پوز خند کثیفش جلو چشممه

واگذارش کن به خدا منم صاحب اون مغازه با اینکه مرده هیچ وقت دلم صاف نشد باهاش خدا ازش بگذره 

فک کنم نفهمیده چی داره میگه

یعنی جمله مناسبی به ذهنش نیومده

کی میره بازار یکی دیگه رو گرم کنه آخه؟

اصلا معنی نداره جملش.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care