2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 164 پست
نه وظيفه نيست واقعا ولى وقتى مغازه ميزنه به نفع خودشه كه خوب جواب بده و درست برخورد الان اين خانوم ...

عزیزم مغازه زده پس واسه چی؟؟ مشتری خودش بره طلا رو وزن کنه و حساب کنه؟؟ نه دیگه وظیفه ی اونه اینکارو انجام بده حالا یا طرف میخره یا نمیتونه نمیخره 

پس چطور وقتی ازشون میخریم مثل خر ذوق میکنن همیشه که پشت اون میز ایستادن به سود کردنشون نیست یوقتایی مشتری میلد سوال داره باید جواب بدن شاید اونموقه خانم پول نداشته قصد داشته قیمت بگیره چند روز دیگه بیاد بخره هم وظیفشه هم خیلی بیشعور و بی ادب بوده

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراتولحظه ای که باید ساکت میشین یه کلام میگفتی خفه شو مرتیکه بعدمیرفتی ازش شکایت میکردی والا من قشنگ طرفو میشورم پهن میکنم تازه بااتوی داغم اتوش میکنم 

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

من جات بودم میکفتم اتفاقا الان ازفلان جا (بهترین طلایاجواهرفروشی شهرتون)اینوقیمت گرفتم  ،بااینکه نامبروان شهرمونه ولی نسبت شما  انصاف والبته شعورش بیشتره .برو اول دوواحدمشتری مداری پاس کن ومیامدم بیرون

عزیزم مغازه زده پس واسه چی؟؟ مشتری خودش بره طلا رو وزن کنه و حساب کنه؟؟ نه دیگه وظیفه ی اونه ای ...

نه عزيزم وظيفه نيست

بايدى هم در كار نيست

وظيفه و بايد براى وقتيه كه حقوق ميگيره از جايى، مغازه كاملا شخصيه

تازه بازم وظيفه و بايدش طبق چارچوب مقررات جايى هست كه كار ميكنه و ازادياشو هم داره

متاسفانه شماادمن غایب جوابی هستید....میگفتی خب که چی شیرین عسل من یه مشتری خوبت بودم سه برابر این طلادارم خونم منوازدست دادی واسه همیشه.بی خیال اشک زیادی داری واسه پوفیوزایی مثل اون آقای مغرور.بگوخوبه که واسه خودت نیس دوروزکسی ازت نخره جای چکت خالی بشه مثل سگ به موس موس میفتی عن آقا

خوب ديگه اون ضرر كرده واقعا حتى ميتونى دو ماه ديگه برى و شده يه چيز سبك بپسنديو بگى فاكتورو بنويسه ...

😭😭😭دلم میخواد برم اتیش بزنم تعرض ک فقط این نیست ک طرف فیزیکی حرکتی بکنه تمام روزمو خراب کرد تمام روزمو😭😭😭

حستو کاملا درک میکنم یه بار رفتم مانتو بخرم رفتم پرو کردم اومدم بیرون گذاشتم سر جاش بعد فروشنده جلو همه داد زد خانم کجا مانتو رو چکار کردی چون چادر میزدم فکر کرد زیر چادر دزدیدمش دیگه هیچ وقت نرفتم پیشش 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
حستو کاملا درک میکنم یه بار رفتم مانتو بخرم رفتم پرو کردم اومدم بیرون گذاشتم سر جاش بعد فروشنده جلو ...

این حسو فقط خودت درک میکنی میدونی الان ب یکی بگی بلانصبت اون روز ریده شده تو حالت فک میکنن بزرگش کردی😭

من رفتم طلافروشی انگشتر بخرم گفت اگه الکی قیمت میکنی برو چون طلانمیپوشم فک کنم گفت منم اون لحظه خیلی بهم برخورد گفتم بدبخت سه زن گرفتی چهارتاطلاق دادی دزد بدبخت باپول زن اولت بعدم اونو بیرون کردی ازبی کسی پولاشو بالا کشیدی حالا اینومیشناختمش مجردبود فامیل دورهم بود طلا هم همیشه ازش میگرفتیم واسه پس انداز واینا خوب شستمش مشتریا بهش گفتن خاک توسرت بدبخت دزد زدن بیرون اونم رفت به داییم گفت منم جلو جمع گفتم الکی میگه من اصلا یه ساله تومغازه ایشون نرفتم اونام دوباره دعواش کردن🤣🤣🤣😑😑😬😬 هروقت منو میبینه اخم میکنه

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄