2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 164 پست
حس کردم نکنه منظورش این بوده من آدم خرابیم ک بهم گفته بازار گرمی اصلا چ معنی داشت این کلمه  تما ...

وای ول کن بابا چقدر از یه کلمه حرف داغون شدی اینکه اون بیشعور بوده شکی توش نیست ولی این چیزی هم که تو معنی کردی اصلا ربطی بهش نداره

نشنیدی میگن واسه بازار گرمی مشتری فیک میارن توی مغازه بگن مغازه شلوغه و مشتری زیاد داره و فلان ؟ 

این منظورش این بوده که اومدی برای من بازار گرمی کنی یعنی یه کاری کنی مردم فکر کنن مشتری زیاد دارم یا نه میخوای بخری؟ ول کن بابا برو یه بستنی بخور یه آب به گلدون هات بده پنجره رو باز کن چند تا نفس عمیق بکش مسواکتو بزن بخواب این آدم ارزش اینو نداره روانت رو داغون کنی

.
بخدا من خیلی آدم مبادی آدابیم اصلا به آدما بی احترامی نمیکنم هیچوقت طوری رفتار نکردم ک کسی رو آزرده ...

عزیزم باید همون لحظه جوایش میدادی

الانم گذشت بیخیال 

چیزی از شما کم نمیشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور بوده! میگفتی دارم پولش رو اما از توی بیشعور نمیخرم 

بحث پول نیست اصلا گیرام‌من یه آدم فقیر اصلا چرا آدم باید ب خودش اجازه بده ک همچین بی احترامی ب کسی بکنه

وای کاشکی یه چیزی بهش میگفتی  بهش  فکرنکن از این ادمای عوضی و بیخود زیادن اون موظفه جواب ...

نه وظيفه نيست واقعا

ولى وقتى مغازه ميزنه به نفع خودشه كه خوب جواب بده و درست برخورد

الان اين خانوم كه مشتريش بوده رو هم از دست داد

كى ضرر كرده؟ اون

كى ديگه سودى كه اين خانوم بهش ميرسوند رو نداره؟ اون

كى بيشعوريشو نشون داد جلوى همه؟ بازم اون

شايد بقيه چيزى نگفتن ولى تو ذهنشون ميمونه و ديگه سراغش نميان

ميگن ايندفعه به ما نگفت سرى ديگه جلو همه به ما ميگه

كى ديگه اگر از چيزيش خوشش بياد نمياد قيمت كنه؟ مردم

پس مشترياى زياديو هم از دست داده و خودش ضرر كرده ولى وظيفه نداره كارمند دولت كه نيست 

بحث پول نیست اصلا گیرام‌من یه آدم فقیر اصلا چرا آدم باید ب خودش اجازه بده ک همچین بی احترامی ب کسی ب ...

خیلییی ناراحتی؟خیلی خب فردا برو مغازش قشنگگگگگ رو در روووو بگو حد خودتون بدون مرتیکه نفهم پفیوز والا بخدا رد دادیم دیگه ما 🦦🦦😡😡😡😡

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
وای ول کن بابا چقدر از یه کلمه حرف داغون شدی اینکه اون بیشعور بوده شکی توش نیست ولی این چیزی هم که ت ...

نه بخدا منظورش این نبود میدونی بالاترهم گفتم بخوای احد و واحد قسم ک من هرچی بگم حال بد اون لحظه م رو نمیتونم‌وصف کنم و بد بودن رفتار اون آدم رو تازه من ب خودم مطمئنم ک چهارتا تیکه طلا دارم انقدر حالم بده شاید یه دختر دیگه دلش بخواد واقعا قیمت اون دستبند رو بدونه

الان قفل کنم خوبه ک بدونین دنبال هیچ کوفت و زهرماری نیستم دارم گریه میکنم واقعا حالم بده خیلی زیاد خ ...

یسری ازادمافک میکنن چون پول دارن انگاراجازه دارن بابقیه هرجوردوس دارن رفتارکنن 

بحث پول نیست اصلا گیرام‌من یه آدم فقیر اصلا چرا آدم باید ب خودش اجازه بده ک همچین بی احترامی ب کسی ب ...

میشه لطفا عکستون رو من ببینم چن تاپیک قبل عکست رو گذاشتی خیلی تعریفتون کردن ک گفتی طبیعی و نچرالی

میشه ببینم لطفا

لااقل یه کلمه میپرسیدی منظورتون ازین حرف چیه وقتی نمیتونست منظورشو توضیح بده کسیک ضایع میشد اون بود ...

منم با اين موافقم

خيلى وقتا حتى اگر كسى بهتون توهين ميكنه بپرسين متوجه منظورتون نشدم، چه منطورى داشتى؟

البته اين توهين نبوده فقط بيشعوريه اونو قدرت ضعيف كلامشو رسونده ولى حتى اگر توهينم كرده باشه كسى خودشو جمع ميكنه

زل بزنين تو چشماش خيلى قاطع بگيد بيشتر توضيح بده متوجه منظورت نشدم

ميرينه تو خودشو، خودشو جمعه ميكنه