نامزد من ۱۸ سالگی با من نشون شد الان دو ساله خورده ای نزدیک ب سه ساله ما نشون موندیم ن عقد چرا چون سنی نداریم الان سربازیش تموم شده ۲۱ سالشه طبق این س سال از قبل دوست بودیم دو آن دوستی ب عکس پروفایلم و مانتو جلو باز گیر بود ک اونم از هم دور بودیم یبار فهمیده بود پوشیدم دعوام کرد
الان از وقتی نشون شدیم اوایل شدید بودا شدید چادر سرته جوراب پاته قسم بخور راست میگی حتی کار میکشبد بی دهنی میکرد اونم چجور الان و س سال میگذره هنوزم همونه هر روز هرروز گیر میده ن ک بگم مثلا بگه چادر سرته دیکه میدونه سرمه ولی خب اینم بگم ن کم شده ها بهم میگه چادر بر زنم کاملا اجباریه ارایش تو بیرون مطلقا ممنوعم حتی لاک نمیدونم چرا اسمشو میارم عصابش خورد میشه فقط میگه ضد آفتاب میزارن بزنی اوایل اینیتا نمیزاشت نصب کنم الان میزاره ولی خب چ فایده از گوشی خودش داخل اکانتم نیستا فالورامو چک میکنه اغلب چون گفت میخوام پسر نباشه توش مثلا من پسر عمه دایی نمیتونم فالو کنم فقط عمو دایی جلو پسردایام باید با چادر بگردم یا هر شخص نامحرم هر روز ک زنگ میزنه چ دوبار چ س بار قسم خدارو ازم میخواد نرم بیرون فقط با پدر مادر حق دارم بیرون برم
بادوستامم بخوام برم میگه اونا بگو بیان خونتون دیگه چب بشه التماس کنم اونم ۵ درصد فوقش در سال یکساعت بزاره بزم دور بزنم و قسم میده ک زود بیایی خونه حجابتم رعایت کن و اینم بگم اعتراض کنم میگه نمیزارم بریا
من از ی چی میترسم این قسم دروغ نمیخوره هیچ وفت تا مطمعن نباشه هرچی میگم درست میشی فک کنم بخاطر سنه جوگیری قسم خورد رسمی بشم بدتر میشه
دوستان پارانویبد فک نکنم داشته باشه چون رو خانوادش اینجوری نیست مادرش بیرون میره هر روز حتی خواهرش ک ۱۰ سال بزرگتره سرکار میره ارایش میکنه میگه اونا بمن ربطی ندارن تو زن منی فقط روتو حساسم فالورا مامانش خواهرش مختلطه ولی ب اونا چیزی نمیگه فقط من درست میشه ایا؟🥺