2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید و ناراحتی همسرم

156 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

من امسال واسه خونه تکونی از چند هفته پیش آلارم دادم به شوهرم که آخر هفته ها شروع کنیم کم کم کارای عید رو انجام بدیم و چون من بچه کوچیک دارم و نمیرسم اصلن تنهایی کاری کنم از دو هفته پیش که مخصوصا شنبه ها هم تعطیل بودن دو سه هفته پشت سر هم.. خلاصه کارها رو انجام بدیم.... 

من که پادرد شدیدی دارم همین الان هم پامو رو دو تا بالش گزاشتم از درد حالم بده ،هیچ کس هم کمکی نمیکنه فعلا بیخیال گردگیری شدم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه که همسرمم دقیقا دو هفته ست هوای اینو داره مامان باباشو دعوت کنیم من اصلن با دعوتی0 اونا مشکلی ندارم به خدا حتی خودم بیشتر اوقات بهشون زنگ. میزنم بیان خونمون ولی الان که اینجوری برنامه ریزی کردم خدایی موقعیتش رو ندارم و دوست دارم کارهامو انجام بدم حالا هر وقت تموم شد اونا رو هم دعوت کنیم ناگفته نمونه که هفته اول برنامه ریزیمم به خاطر اینکه روز پدر بود رفتیم اونجا و شبم ندیم خونشون که ببریمشون امامزاده صالح خلاصه نشد که کارهامو انجام بدم اون هفته و موکول شد به هفته بعدش و چون همونطور که گفتم بچه کوچیک دارم کارهام خیلی لاک پشتی انجام میشه

هفته پیشم فقطتونستم اتاق خوابها مو نصفه نیمه تمیز کنم و گفتم این هفته بقیه اتاق خوابها و آشپزخونه رو... 

که امشب همسرم زنگ زد به مامانش اینا و هی تعارف می‌کرد که کی می‌آید خونمون و بیاید و این حرفا  و مادرشوهرم طاهرا میگفت خبر میدیم و فلان اگرخواستین بیایم ولی من وقتی با مادرشوهرم صحبت کردم گفتم این هفته میخوام اشپز خونه رو بریزم بیرون که چون.....اقا  خونست بتونه بچه رو سر گرم کنه و من کارهامو کنم