2777
2789

دندانم پوسیدگی شدید همراه با درد غیر قابل تحملی داره و توش خود دندون خو*نی هم هستش طبیعیه؟یا خطرناکه؟

نمک ریختم روش که دردش آروم شه دردش ده برابر شد اعصابم خیلی خورده😭😭💔

نی نی سایت گیر نده تروخدا از درد دارم می میرم😭🥲💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
نه طبیعی نیست من تجربه پوسیدگی زیاد دارم ولی هیچ کدوم خونی نبوده معلومه نمک دردشو بدتر میکنه هرچیزی ...

چیکار کنم الان؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تصورت از خطرناک چیه؟ 

دندون تو دیگه عفونت کرده باید عصب کشی کنی 

الان یه مسکن بخور یا اگه نداری به جای نمک دهنشویه بزن 

قرص سفیکسیم روزی یکی مترونیدازول هر ۸ ساعت یکی بخور

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

تصورت از خطرناک چیه؟  دندون تو دیگه عفونت کرده باید عصب کشی کنی  الان یه مسکن بخور یا اگ ...

🥲❤

در اولین فرصت برو دندون پزشک الانم فعلا آموکسی سیلین ۵۰۰ بخور هر ۸ ساعت این تجویز دکترمه همیشه در ...

عریزم نشاسته خوب نیست؟

آخه قرص میخورم حالت خفگی بهم دست میده🥲😭