2777
2789
عنوان

ویژگی های همسر آینده😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3378 بازدید | 139 پست

دوستام یکی یکی دارن ازدواج میکنن

واقعا خوشحالم براشون

ولی دلم برا خودم میگیره😔💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

۲۲

میدونم زوده برام 

ولی من کلا شرایط ازدواج ندارم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

قد بلند پولدار خوش هیکل با ادب با شخصیت مهربون آروم منطقی قیافشم مهم نیست اصن😊

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

قد دومتر هیکل ورزشکاری موهای پرپشت و قشنگ و چهره ی جذاب و پولدار صبرکنید میدونم اخلاقم مهمه مهربون و دست و دلباز😁

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

حرف گوش کن مرتب تمیز  منو بخندونه برام خوراکی بخره کادو های بی مناسبت و هم این ک پشتم باشه 

از لحاص مالی دوطرفه باهم جگو جور میکنیم دلم نمیخواد یکی بیاد ک همه چی تکمیل باشه من کار میکنم اونم کار میکنه رو هم میزاریم حله هدفامون یکی باشه باهام رفیق باشه بهم احترام بزاره 

همچین کسی تو زندگیم هس و وجودش خیلی بهم روحیه میده 

قد بلند 

موهای بدنش خیلییی کم باشه

موهاش مشکی باشه 

سی*کس پک داشته باشه و متناسب باشه نه خیلییی هیکلی

سیب گلو داشته باشه 

سبزه باشه 

خوش اخلاق باشه 

دوستم داشته باشه 

برا منو بچه هاش وقت بزاره 

رمانتیک باشه 

کمک کنه بهممم

درکم کنه 

شوخ طبع باشه شدیدددد 

اصن اگه نباشه به کار من نمیاد🤣

وضعیت مالی متوسط رو به بالا زیاد نمیخوام سخت بگیرم اول زندگی 

خودمم باهاش کار میکنم صد در صد 

دهنش قرص باشه 

پیش خانواده اش یا هرکس دیگه ای ازم دفاع کنه 

مهربون باشه

صادق‌

تحصیلات برام مهمه

عصبی نباشه  

گیر نده زیاد

شرایط و احساساتمو جدی بگیره

این چیزایی که میگم به خودمم میاد

خودمم رعایت میکنم اینارو واقعا 

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین