الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هس خب پیدا کردم😂 ولی مغروره ولی خیلی مهربونه تو دلش هیچی نیس😂😂عین ی بچه میمونه ببین ملاک ...
البته فرهنگ غرب بیشتر زن رو یه کالا برای تبلیغات میدونه نه برابر با مرد ، وگرنه طبق آمار خود سایت های خارجی انقدر آمار تجاوز جنسی و خیانت تو کشورهای غربی بالا نبود ، این جمله رو به لاتین یا فارسی سرچ کنید کشورهای دارای بالاترین آمار تجاوز جنسی ، بعد از چند کشور آفریقایی سوئد و آمریکا و کشورهای اروپای غربی بالاترین میزان رو دارن! حالا شیوع هم جنس بازی و رابطه با حیوانات که تو غرب عادی شده بماند
گرم و مهربون و رمانتیک با هم داخل یک آپارتمان زندگی کنیم غذاهای آماده بخوریم ،ابزار چندکاره داشته باشیم ،خودروهای برقی سوار شیم،خرید های اینترنتی کنیم مثل دوتا کارمند نصف نصف هرکس سهم خودش خودش بده کارهای عام المنفعه کنیم سفر بریم کلی جاهای رمانتیک ماجراجویی بهتره از یک آپارتمان 90 متری هم باشه اول کار مثل همه دخترهای عاقل بالغ با صورت 6 تیغ اهل مواد