2777
2789

سلام 

کسی میدونه هزینه کلاس خیاطی چقدره ؟

و مدرکش و چجوری میگیرن؟

یکی از اشناهامون تازه میره پیش خانومی برا اموزش توو خونس ولی 

گفته بهش بعد اموزش گفته میبرتش برا امتحان تا مدرک بگیره 

راستی برا اموزش ک میره چرخ خیاطی خودشو میبره 

(اخه. من شنیدم ک برا اموزش و بعدش چرخ مخصوص نیاز داره )

از یکییم شنیدم با چرخ و مدرک کلا ۲۰۰میلیون میشه !

منم کلا چیزی در موردش نمیدونم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

۲۰۰ ملیون چه خبره؟

من سال ۹۵ ۶ ماه دوره نازک دوزی تو اموزشگاه رفتم 

چرخم تو خونه بود چرخکاری کلا تو خونه انجام میدادیم 

سه روز در هفته از ۸.۵ تا ۱۲ ۹۵۰ تومن 

امتیاز فنی حرفه ای داشت مربیمون معرفیمون کرد ازمون کتبی دادیم بعدشم یک روز چند نفر اومدن برا ازمون عملی اون روز چرخ و اتوی خودمونو بردیم و یک مانتو برش زدیم و دوختیم

مدرک هم بشکل یک کارت هوشمند مثل کارت ملی دادن که کلا مهارتهای فنی حرفه ای داخل اون ثبت میشه پنج سالم خیاطی اعتبار داره 

چند نفر ممتحن اومده بودن اموزشگاه

برای خودمون مانتو بریدیم و دوختیم با مدل یقه و استینی که اونا خواسته بودن 

با برشهایی توی کمر که مد نظر ممتحنین بود 

یادش بخیر

سال ۹۸ بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ ملیون چه خبره؟ من سال ۹۵ ۶ ماه دوره نازک دوزی تو اموزشگاه رفتم  چرخم تو خونه بود چرخکاری ...

ییعنی چی ک ۵سال اعتبار داره ؟

بنظرت الان هزینه چند میشه؟

اون اشنامون ک داره میره توو خونه اموزش 

خانومه ۵تومن گرفته ازش نمیدونم برا امتحانش هم هزینه داره و چقدره؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
ییعنی چی ک ۵سال اعتبار داره ؟ بنظرت الان هزینه چند میشه؟ اون اشنامون ک داره میره توو خونه اموزش&nb ...

پارسال یکی میگفت ۳ تومن قیمت الانو نمیدونم

پنج سال اعتبار داره یعنی هی باید ازمون بدی هر پنج سال 

حالا نمیدونم عملی یا تئوری 

اگع کسی بخواد با مدرکش کار کنه باید بروزش کنه 

پارسال یکی میگفت ۳ تومن قیمت الانو نمیدونم پنج سال اعتبار داره یعنی هی باید ازمون بدی هر پنج سال&nb ...

اها ممنونم 🌺🌺

بنظرت  اموزشگاه بهتره یا خونه ؟

من فقط نازک دوزی رو گفتما ضخیم دوزی جداست ژورنال جدا لباس شب جدا  هر کدوم اون موقع حدود ۱ ت ...

اهان یعنی حرفه های جدا ک داره یعنی مدرکهای جداگونه هم داره عین ارایشگری؟

سلام من تابستون رفتم فنی حرفه ایی دوره مانتو دوزی شرکت کردم ک رایگان بود،کلاسش ۵ ماه طول کشید بعدم امتحان کتبی دادیم و امتحان عملی و قبول شدیم و مدرک گرفتیم

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
اها ممنونم 🌺🌺 بنظرت  اموزشگاه بهتره یا خونه ؟

خب اون مربی باید امتیاز معرفی به فنی حرفه ای برای ازمون رو داشته باسه فکر کنم ازن اجازه رو به مربیان فنی حرفه ای و آموزشگاهها میدن

اگه مدرک میخوای باید بری اموزشگاه باز بپرس

اهان یعنی حرفه های جدا ک داره یعنی مدرکهای جداگونه هم داره عین ارایشگری؟

بله هر کدوم مدرک جدا که تو کارت هوشمند مهارت ثبت میشه 

و پیش نیازن مثلا تا نازک دوزی نرفته باشی نمیتونی بری ضخیم دوزی  و همینجوری به ترتیب لباس شب و ژورنال و ...