2777
2789
عنوان

تاری دید بعد از عمل پی ار کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 47 پست
به نظرم پیش دکتر خودت یه سر برو بالاخره اون عمل کرده ببین چی میگه  بعد عمل ضربه نخورده؟ مگه م ...

خب اگه عوارض عمل بود الان ۵ ماهه باید تا الان کاملا خوب شده ولی نمیدونم چرا ایطوره ن ضربه نخورده اینقدر مراعات کردم فک نکنم کسی مثلم مواظبت کرده انشالا میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ای کاش گردن بگیرن درستش کنن راحت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه عوارض عمل بود الان ۵ ماهه باید تا الان کاملا خوب شده ولی نمیدونم چرا ایطوره ن ضربه نخورده این ...

اره تا دیر نشده برو 

دعوا نکن باهاشون اول با زبون خوش ببین چی میگن 

اخه بعضی ها هم دیدم از ۶ ماه تازه درست شده 

منم برات دعا میکنم

اره تا دیر نشده برو  دعوا نکن باهاشون اول با زبون خوش ببین چی میگن  اخه بعضی ها هم دیدم ...

مرسی . ن دعوا که کاری نمیکنه میرم ببینم چی میگن چون خیلی اذیتم علاوه بر تاری دید مه . درد و سوزش چشم دیونم کرده

کسی اینجاعمل جراحی انجام داده سوال دارم؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ایشاالله که یه قطره ای چیزی بهت بده خوب شی راحت شی بهم خبر بده

راستی رفتم دکترم.بم گفت مشکلی نداری بش میگم مه و تار میبینم کمرنگ برام قطره و قرص نوشت الان دارم استفاده میکنم نمیدونم فایده دارن یا ن.

راستی رفتم دکترم.بم گفت مشکلی نداری بش میگم مه و تار میبینم کمرنگ برام قطره و قرص نوشت الان دارم است ...

خداروشکر که مشکلی نیست

تو استفاده کن مطمعن باش جواب میده صبوری کن عزیزم

خداروشکر که مشکلی نیست تو استفاده کن مطمعن باش جواب میده صبوری کن عزیزم

دیدم مثل اینکه یه پرده کدری حالت مه جلو دیدمو گرفته نمیزاره راحت ببینم ولی مثلا سرمو بیارم پایین و چشامو ببرم بالا یکم بهتر میبینم شما چطورید؟

دیدم مثل اینکه یه پرده کدری حالت مه جلو دیدمو گرفته نمیزاره راحت ببینم ولی مثلا سرمو بیارم پایین و چ ...

من خداروشکر راضی ام ولی فکر کنم نمره چشمم صفر نشده شاید ۲۵ یا نیم باشه