lilypot مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6208 عنوان ایناستادای عمومی چرا اینقدر عقده ایین بخدا 52 بازدید | 4 پست حضور سه نمره داره براش مهمه همشون اینجورین امتحان میان ترم یه آزمون هست نهاد اون ۲۰ درس گذاشته باید امتحان بدی کنفرانسش اجباری کنفرانس باید بدی باز منبع امتحانش یه کتاب ۳۰۰ صفحه اییه واسه جی مثلا وصایا تاریخ امامت دیروز | 19:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 8875 رشته بهداشت عمومی چیه چطوره درکل ؟ آینده داره؟ تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 735 نگو که دلم خونه... اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
lilypot مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6208 نگو که دلم خونه... تاره ده دقیقه آخر یه فیلم میزاره تو کلاس یا گروه هر جلسه باید تحلیل بنویسی🤣
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 735 تاره ده دقیقه آخر یه فیلم میزاره تو کلاس یا گروه هر جلسه باید تحلیل بنویسی🤣 وای یادم میاد با چه بدبختی ای اندیشه اسلامی کوفتی رو پاس کردم...واقعا گریه میکردماخیلی فشار داره رشتت مهندسی باشه و اندیشههههههه اسلامیییییییییی بخونی اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم