الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم بله یه چشمم یکماه بعد خوب شد بعد اون یکی چشمم تار شد که بعد ۲هفته درست شد کلا ۳تا ...
خیلی حالم بده افسردگی گرفتم 😔
تو دیدم انگار مه الوده مثل غبار الودی یعنی مثل یه پرده جلو چشامه که نمیزاره راحت ببینم رفتم دکتر بم میگه دیدت ده ده هس و بم گف که این عوارض عمله مه الودی و اینا که ن قطره ن عملی ن دارویی هیچی دیگه باید باش کنار بیای خیلی اذیتم ایطور بعدش بش گفتم به مرور خوب میشم؟گفت ن تا اخر ایطور میمونه😞
سلام عزیزم بله یه چشمم یکماه بعد خوب شد بعد اون یکی چشمم تار شد که بعد ۲هفته درست شد کلا ۳تا ...
و اینکه اخه هر چی بش میگم تار میبینم صورت هارو واضح نمیبینم و اینا میگه ن مشکلی نداری اخه ۵ماه ازعمل prk گذش ولی هنوز تارن چشام و چشم چپ هم بیشتر تاره واقعا خسته شدم هر دکتری هم برم فایده نداره
به نظرت بهتر شدی تو ابن چند وقت اخه شنیدم بعضی ها بعد ۶ ماه بهتر میشن
میدونی چیه حالا این دکتری که دیشب رفتم معاینه کرد میگه دیدت ده دهه مشکلی نداری مشکلت از یه چیز دیگس که بلاعلاجه اون هاله هوله و مه الودی تاری مال اون که نمیزاره راحت ببینی بش گفتم راه کارش چیه میگه هیچی نداره از یادت ببر بش گفتم تاره دیدم مخصوصا شبا افتضاح میگه کنار بیا باش