2777
2789
عنوان

تاری دید بعد از عمل پی ار کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 47 پست
من با اینکه دکتر گفت استفاده از گوشی آزاده من تقریبا ۲۰ روز به گوشی نگاه نکردم یا خیلی خیلی کم

منم خیلی کم 

الانم از نگرانی اومدم تاپیک زدم 

اصلا اذیتم به گوشی نگاه میکنم 

لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین.بیناییتون خوب شد اگه اره بعد چند وقت خوب شدین ؟

سلام عزیزم بله 

یه چشمم یکماه بعد خوب شد بعد اون یکی چشمم تار شد که بعد ۲هفته درست شد

کلا ۳تا ۵ ماه طول میکشه کامل خوب شه

سلام عزیزم بله  یه چشمم یکماه بعد خوب شد بعد اون یکی چشمم تار شد که بعد ۲هفته درست شد کلا ۳تا ...

خیلی حالم بده افسردگی گرفتم 😔

تو دیدم انگار مه الوده مثل غبار الودی یعنی مثل یه پرده جلو چشامه که نمیزاره راحت ببینم رفتم دکتر بم میگه دیدت ده ده هس و بم گف که این عوارض عمله مه الودی و اینا که ن قطره ن عملی ن دارویی هیچی دیگه باید باش کنار بیای خیلی اذیتم ایطور بعدش بش گفتم به مرور خوب میشم؟گفت ن تا اخر ایطور میمونه😞

سلام عزیزم بله  یه چشمم یکماه بعد خوب شد بعد اون یکی چشمم تار شد که بعد ۲هفته درست شد کلا ۳تا ...

و اینکه اخه هر چی بش میگم تار میبینم صورت هارو واضح نمیبینم و اینا میگه ن مشکلی نداری اخه ۵ماه ازعمل prk گذش ولی هنوز تارن چشام و چشم چپ هم بیشتر تاره واقعا خسته شدم هر دکتری هم برم فایده نداره

خیلی حالم بده افسردگی گرفتم 😔 تو دیدم انگار مه الوده مثل غبار الودی یعنی مثل یه پرده جلو چشامه که ...

یعنی چی 

یعنی دکترت بد عمل کرده؟

لعنتی ها قبلشم ازمون امضا میگیرن که هر چی شد با خودت

پیش یه دکتر دیگه برو یه جای خوب ببین اون نظرش چیه

یعنی چی  یعنی دکترت بد عمل کرده؟ لعنتی ها قبلشم ازمون امضا میگیرن که هر چی شد با خودت پیش یه ...

ن کلا نرفتم سمت دکترم چون خیلی دوره اگه فرصت کردم میرم پیششون ولی میخوان چکار کنن خو نمیان بم میگن عملت بده دکترم برم میدونم که میگه چیزی نیس برو الکی روحیه میدن بت که بمرور خوب میشی.ولی اینجا چنجا دکتر رفتم میگن چیزی نیس ولی مه الودی و تاری اینا عوارض عمله اره امضا میگیرن کثافتا 

به نظرت بهتر شدی تو ابن چند وقت اخه شنیدم بعضی ها بعد ۶ ماه بهتر میشن

ولا چی بگم انگار این یه هفته بدتر شده ولا نمیدونم پیش کدوم متخصص برم هرچی معاینه سنجی و چشم پزشکی رفتم فایده نداره حتی قطره هم نمیدن

به نظرت بهتر شدی تو ابن چند وقت اخه شنیدم بعضی ها بعد ۶ ماه بهتر میشن

میدونی چیه حالا این دکتری که دیشب رفتم معاینه کرد میگه دیدت ده دهه مشکلی نداری مشکلت از یه چیز دیگس که بلاعلاجه اون هاله هوله و مه الودی تاری مال اون که نمیزاره راحت ببینی بش گفتم راه کارش چیه میگه هیچی نداره از یادت ببر بش گفتم تاره دیدم مخصوصا شبا افتضاح میگه کنار بیا باش

میدونی چیه حالا این دکتری که دیشب رفتم معاینه کرد میگه دیدت ده دهه مشکلی نداری مشکلت از یه چیز دیگس ...

به نظرم پیش دکتر خودت یه سر برو بالاخره اون عمل کرده ببین چی میگه 

بعد عمل ضربه نخورده؟

مگه میشه بی دلیل