2777
2789
عنوان

خیلی خسته م ....

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 27 پست
همدردیم .انقدر خستم ک دیگه بریدم چهار نفریم ماهی دو پونصد ،😭

نا امید نباشید,خدا بزرگه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه الان همین وضعیت دارن درکت میکنم

بازم دمت گرم ک هوای شوهرتو داری

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
من ک زورم بهش نمیرسه مجبورم بسازم  خیلی وقتا قاطیم از دستش

همدردی کنید باهاشون,خدای نکرده زخم,زبانی,طعنه,ای,نزنید,که کار بدتر میشه,اگر میتونید,برای خودتون شغلی ,دست وپا کنید,من خانمم میره آموزش شیرینی پزی,خونگی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

همدردی کنید باهاشون,خدای نکرده زخم,زبانی,طعنه,ای,نزنید,که کار بدتر میشه,اگر میتونید,برای خودتون شغلی ...

اخه چ همدردی. وقتی کار براش پیدا کردم و نرفت وقتی کار برا من هست و نمیزاره برم .

اصلا من جرات اعتراض ندارم حتی یه بار هم اعتراض نکردم میزنه خونه رو منفجر میکنه اگه مخالف حرفش حرف زده بشه در همه ی موارد زندگی نباید مخالف حرفش چیزی گفته بشه فقط سکوت باید کرد 

اخه چ همدردی. وقتی کار براش پیدا کردم و نرفت وقتی کار برا من هست و نمیزاره برم . اصلا من جرات اعترا ...

چه عرض کنم والله,آخه مشکلشون با,سر,کار,رفتن,شما چیه,آخه,الان دیگه,زنومرد باید دوشادوش هم کار کنند,

چ میدونم .خب حداقل خودش بره  من نمی رم

خب خودشون چرا نمیرن؟دلیلشون چیه؟

چ میدونم .خب حداقل خودش بره  من نمی رم

من,حقوقم کمه,شغل دوم دارم,مجبورم برم