خسته م از بی پولی از نداری.شوهرمو دوس دارم و دوسم داره فقط مشکلمون پوله دوس ندارم کسی بیاد خونه م اخه دوستاو فامیلام همه پول دارن شکر خدا.نمیتونم با خانواده مم درد دل کنم نمیخام شخصیت شوهرم بیاد پایین پیششون همیشه حفظ ظاهر میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا ک احسنت به افکار و پشتیبانی شما از همسرتون...
زنده باد
امیدوارم در رحمت و برکت به زندگیتون باز بشود.الهی آمین
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
واقعا درود به شرفتون,که اینقدر هوای همسرتون رو دارید,نگران نباشید,الان اکثر خانواده ها مشکل پول دارند,همه مثل همیم,انشاالله درست میشه
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است