2777
2789
عنوان

کرم‌پودر با کاور بالا معرفی کنید🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست
چه توجیه چرتی برای تعلیق نکردن عشق، دیبا میارنانگار خودشون هم دوست دارن اینجور کاربرا توی سایت باشن ...

دقیقا منم تعجب کردم نی نی یار تاپیکمو قفل کرد

خواستم بازم تاپیک بزنم ولی دیدم آب در هاون کوبیدنه

حالا من یه اشتباهی کردم درخواستشو قبول کردم نی نی یار که فهمید نَره چرا تعلیقش نکرد😑

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دقیقا منم تعجب کردم نی نی یار تاپیکمو قفل کردخواستم بازم تاپیک بزنم ولی دیدم آب در هاون کوبیدنهحالا ...

من دوباره نی نی یار رو توی یه تاپیک دیگه تگ کردم گفت نمیتونم تعلیقش کنیم خصوصی برای کاربراس😐

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوباره نی نی یار رو توی یه تاپیک دیگه تگ کردم گفت نمیتونم تعلیقش کنیم خصوصی برای کاربراس😐

وا😐😐😐

خصوصی برای هر کیم باشه وقتی یکی مزاحمت ایجاد میکنه اونم اینطوری باید تعلیق شه😑

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دقیقا منم تعجب کردم نی نی یار تاپیکمو قفل کردخواستم بازم تاپیک بزنم ولی دیدم آب در هاون کوبیدنهحالا ...

نمیفهمم چندتا کاربر دیگه باید تجربه مارو داشته باشن یعنی چی خصوصی برای کاربراس لغو دوستی بزنید

نمیفهمم چندتا کاربر دیگه باید تجربه مارو داشته باشن یعنی چی خصوصی برای کاربراس لغو دوستی بزنید

ببین من خیلی حساسم خب

واقعا حالم بد شد ضربان قلبم رفت روی هزار

حتی الانم اوکی نشدم خواب به چشمم نمیاد

درجا لغو دوستی زدم ولی کاش یکم فحش میدادم سبک میشدم لااقل😏

ببین من خیلی حساسم خبواقعا حالم بد شد ضربان قلبم رفت روی هزارحتی الانم اوکی نشدم خواب به چشمم نمیادد ...

منم پنیک شدم تنها کاربری که گولش رو خوردم این بود اعتمادم رو دزدید 

خداروشکر من بهش فحش دادم بعد لغو زدم

وای خوب کاری کردی

من حالم بد شد نفهمیدم دارم چیکار میکنم

چه توجیه چرتی برای تعلیق نکردن عشق، دیبا میارنانگار خودشون هم دوست دارن اینجور کاربرا توی سایت باشن ...

@elnazl10‍ 

دلیل تگ کردنم این بود که کامنت شما رو نی نی یار بخونه و عشق، دیبا رو تعلیق کنه

@elnazl10‍ دلیل تگ کردنم این بود که کامنت شما رو نی نی یار بخونه و عشق، دیبا رو تعلیق کنه

خب اشتباه کردین عزیزم. نی نی یار اشتباه من تعلیق میکنه

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

نی نی یار درجریان بود باهاشون صحبت کرده بودم به هرحال پوزش میخوام 🙏❤️

من فکر کردم بخاطر کامنت من نی نی یار تگ کردین.. شماهم حلال کن..❤️🌹

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

🤔🤔🤔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘