2777
2789
عنوان

پلی کیست تنبلی تخمدان خوب شدهههه

218 بازدید | 20 پست

میشه راهنمایی بکنید من قراره 1شنبه برم دکتر احتمالا دارو بده. ناراحتم هیچ علاعمی نداشتم پریود منظم اصن هرچی گوگل هس من ندارم حالا اولین اقدام کردم 3 روز دیر شد گفت پلی کیست داری خیلی ناراحتم خیلییییی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم۳ سانت بود 

خیلی درد میگرفت بعضی وقتا میشستم فقط گریه میکردم فک‌میکردک اپاندیسه از ترس عمل نمیرفتم دکتر

اخرش مجبور شدم رفتم قرص ال دی داد بم

ی ماه بیشتر نخوردم نمیدونم خوب شد یا نشد ک فهمیدم۹ هفته باردارم

من داشتم۳ سانت بود  خیلی درد میگرفت بعضی وقتا میشستم فقط گریه میکردم فک‌میکردک اپاندیسه از ترس ...

خداروشکر برای منم دعا کن. فق قرص همینو خوردی یا چیز دگ تاثیر داشته؟ 

خودم امتحان نکردم ولی شنیدم پیاز درمانی توی سه روز جواب داده

برم به دکترم بگم. آخه همه جا نوشتن دارو بخوری نباید دارو گیاهی استفاده کنی بدتر میشه. بعد این پیاز درمانی چیه گیاهی؟! 

خداروشکر برای منم دعا کن. فق قرص همینو خوردی یا چیز دگ تاثیر داشته؟ 

همین فقط 

البته هر شب عادت دارم با شوهرم ی ساعت میریم پیاده روی نمیدونم تاثیر داشت یا ن

ولی قرص فقط ال دی بود اونم ک همش نمیخوردم

همین فقط  البته هر شب عادت دارم با شوهرم ی ساعت میریم پیاده روی نمیدونم تاثیر داشت یا ن ولی ق ...

ورزش میگن خیلی خوبه حالا میخام باشگاه برم روزی نیم ساعت 1 ساعت پیاده روی خداکنه خوب بشم 

برم به دکترم بگم. آخه همه جا نوشتن دارو بخوری نباید دارو گیاهی استفاده کنی بدتر میشه. بعد این پیاز د ...

آره درسته گیاهی و شیمیایی تو ی دوره باشه هیچکودوم جواب نمیده.دوتاپیازو نصف میکنی میزاری با آب بجوشه بعد آبشو میخوری.سه روز میگن اینکارو بکنین خوب میشه