2777
2789
عنوان

انگشتر شرف الشمس

6617 بازدید | 21 پست

بچه ها ی چیزی میپرسم تروخدا سیاسیش نکنین،

من دوتا نگین شرف الشمس دارم ک یکیشم تو مکه از بعثه رهبری دادن، البته اون تو رکابه نمیدونم پشتش دعاش هست یا نه، ولی نگین خودم پشتش دعا داره

الان سرچ کردم مرجع خودم میگه اعتبار نداره ذکر شرف الشمس، بعضی از سایتا هم نوشتن ک ضرر هم داره حتی

برام سوال شد چرا پس بعضیا مث خود رهبر دستشون میکنن؟ ینی دعا نداره برا اونا؟

ما از وقتی اومدیم خونمون خیلی دعوامون میشه مجرد هم بودم داداشم ی سری مسائل داشت ک مامانم گف مشکل از اون شرف الشمس هست ولی من باور نکردم، الان دو دل شدم بندازمش دور یا نه؟ نوشته بندازین طبیعت از سرتون باز میشه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

اتفاقا من شنیدم خیلی خوبه عجیبه برام اینو مبگی

اگه نمیخوایی ببخش به یکی دیگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اتفاقا من شنیدم خیلی خوبه عجیبه برام اینو مبگی اگه نمیخوایی ببخش به یکی دیگه

یکم سرچ کن منم فک میکردم خوبه ولی نوشته تو روایات همچین چیزی نیس، البته فک کنم دعاش رو میگن، ینی بدون دعا میشه استفاده کرد فک کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط شنیدم خیلی خوش شانسی داره برای صاحبش

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نه باو من  هم بابام میندازه  هیچ اتفاقی هم نیفتاده

ولی پشتش دعا داره نمیدونم آیتالکرسی هست یا چی ولی درکل بیخودی بد به دلت راه نده

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور

میگن بعضیا که پشتش دعا داره موکل دارن کار راه میندازن در این حد اطلاعاتم🥲🥰🥰

ف♥️ا♥️ل ت♥️ا♥️ر♥️و♥️ت  کلی هرکی خواست در خواست بده قیمت ۳۰تومن آیدی روبیکام tarutgahve🥰🥰🥰
میگن بعضیا که پشتش دعا داره موکل دارن کار راه میندازن در این حد اطلاعاتم🥲🥰🥰

اره منم الان سرچ کردم نوشته مثل طلسم هست و تو روایات ائمه هم نیومده اصلا

یکم سرچ کن منم فک میکردم خوبه ولی نوشته تو روایات همچین چیزی نیس، البته فک کنم دعاش رو میگن، ینی بدو ...

نمیدونم والا هر کی دیدم داره ک چیزی نگفته میگن خوبه برکت میاره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
من از مشهد خریدم خیلیم دوسش دارم همیشه هم دستمه

منم یکیشو ک از رهبری دادن دوس دارم، اون یکی هم قرعه کشی برنده شدم نذر داشت ۲۴ هزارتا صلوات ادا کردم، ولی دو دل شدم ☹

نه باو من  هم بابام میندازه  هیچ اتفاقی هم نیفتاده ولی پشتش دعا داره نمیدونم آیتالکرسی هس ...

دعاش اخه شبیه دعاهای معمولی نیس علامت ستاره اینا داره