2777
2789
عنوان

بچه ها تو خوابگامون دزد اومده

401 بازدید | 22 پست

دوتا هم اتاقی جدید اومدن من هفته قبل نبودم برگشتم دیدم کیکام نیس نودلم نیس دوستمم امروز گفت قرصش نصفش رو بریدن

رومون نمیشه به خودشون بگیم چیکار کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید با قوانین خوابگاه آشنای ندارن 

یا شاید کار اون دو تا نبوده ، بقیه با ورود این دو تا دارن این کار رو انجام میدن

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
شاید با قوانین خوابگاه آشنای ندارن  یا شاید کار اون دو تا نبوده ، بقیه با ورود این دو تا دارن ...

اخه دوستم میگه اون روزی نصف نوشابشو بدون اجازه خوردن بعد رفته پرسیده گفته کی خورده گفتن ما

وقتی همه باهمید بهشون بگید که بچه ها مراقب باشین خوابگاهمون دزد داره مراقب وسایلتون باشید ما میخواهیم بریم به مسول بگیم دوربین بزاره و پیگیری کنه ....

جوری بگین که مثلا شما به اونا شک ندارید فقط دارید بهشون هشدار میدین مراقب وسایلهاشون باشن....

اینکارتون باعث میشه دیگه تکرار نکنن

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
اخه دوستم میگه اون روزی نصف نوشابشو بدون اجازه خوردن بعد رفته پرسیده گفته کی خورده گفتن ما

خب اگه قصدشون دزدی بوده که نمیگفتن ما خوردیم معلومه نمیدونن هر کی باید خودش خرید کنه قوانین خوابگاهو براشون توضیح بدین