2777
2789
عنوان

نمیتونم تا صبح بخوابم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پرواز میکرد  دیگ از پشت ساعت اومد

سوسک هم پروازمیکنه خب

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
همون از شانسم شوهرم امروز سرکاره 24ساعتس 🤦

دیگه تموم،الان حمله میکونن،میگما یک نیگابه خودت بوکون بیبین قدی دهنش هسی که بخوردت،بعد بترس

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
دیگه تموم،الان حمله میکونن،میگما یک نیگابه خودت بوکون بیبین قدی دهنش هسی که بخوردت،بعد بترس

😂😂شوهرمم میگه نمیخورتت فردا میام پیداش میکنم ولی من همش مور مورم میشه دست خودم نیست 🤪

😂😂شوهرمم میگه نمیخورتت فردا میام پیداش میکنم ولی من همش مور مورم میشه دست خودم نیست 🤪

پس دستی کیه،حالا یک ننه مرده اشتباه اومدس وسرازپشت ساعتی خونت دراوردس ،باید اینجوری بزنی برجکیشابیاری پایین ،ول کو.ن عامو

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
رنگش روشن بود هرچی بود شاخکاش ب زرد میزد نرفتم تو چشمش ک خواهر🤦😂😭

چقدم زبون بسته آزک بازک کردس برات و تو ترسیدیی

تو این خونه مستاجریم خدایا وقتمون تموم شه درایم😂😂

ایشالله سر  خونه خودتون برین❤

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*