الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعیه اینایی ک گفتی خودش کم کم خوب میشه پسر منم میدیدی داره بازی میکنه بعد یهو جیش میکرد ب خ ...
این توی روز مثلا میبینی ۷ ساعت کامل خودشو نگه میداره،بیرون میریم از دسشویی بیرون بدش میاد نمیره و اصلا جیش نمیکنه،شباهم خوب بود دسشویی نمیکرد،جدیدا اینطوری شده هرچی تشویق و اینام میکنم بازم...
طبیعیه اینایی ک گفتی خودش کم کم خوب میشه پسر منم میدیدی داره بازی میکنه بعد یهو جیش میکرد ب خ ...
امیدوارم زودتر درست بشه،چون یه بچه کوچیکم دارم نمیتونم زیاد به اون سخت بگیرم که سرخورده بشه یا لج کنه...، دکتر گفته هیچی بهش نگو تا بفهمه خودش فقط وقتایی که دسشویی نمیکنه یچیز که دوست داره بهش تشویقی بده تا عادت کنه تنبلیو بزاره کنار
پسرمن ۲سال و۷ماهشه خوردوخواراکش خوبه تحرک وبازی کردنشم خوبه روزی ۲تا ۳بار دفع مدفوع داره مثلا ...
دختر منم همینجوریه ولی یه روز درمیون هست از اول نوزادی یه روز درمیون بود و اون روز دوبار
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
سلام عزیزم دخترت چندسالشه؟پسر من ۳ماهه توجه کردم قبلش دقت نمیکردم میبینی یروز شل یروز مثلا یب ...
دخترم دوسال و نیمشه دقیقا همینجوریه یه روز سفت یه روز شل ولی آبکی مثل اسهال نیستا توروخدا ببخش انقدر راحت میگم میخوام متوجه بشی میدونم نگرانی بنظرم طبیعیه منم اولا نگرانش بودم دکترش گفت همش طبیعیه هیچی نیست
من و دوستم تو یه هفته زایمان کردیم خودمون خیلی درمورد بچه هامون حرف میزدیم کلا متفاوتن و لی هردو طبیعی
دختر من از همون اولش یه روز درمیون بود دختر اون هر روز روزی سه چهاربار نوزاد بود که تا ۶ بارم میشد واسه اون
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
یک روز درمیون اولا روزی دوبار الان شاید دوبار شاید یه بار
ولی یه روز درمیونه حتما