2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچهای ۲تا ۳سال دارن بیان یسوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست
دختر منم دم کرده نمیخوره،ولی نبات خالی تو آب میدم یا یه تیکه میدم میزاره دهنش همینطوری تا آب بشه،شما ...

وووووی توروخدا و ک دلم خونه داستانا داشتم من با این شب ادراری 

روزم ادرارشو ب خودش میکرد پسر من 

خون ب دلم کرد تا یاد گرفت بگه 

من ۱ساله از پوشک گرفتمش شبا خودم یبار یا دوبار بیدارش میکنم میبرم رو توالتش جیش میکنه تو روزم دیگه میگه

وووووی توروخدا و ک دلم خونه داستانا داشتم من با این شب ادراری  روزم ادرارشو ب خودش میکرد پسر م ...

طبیعیه اینایی ک گفتی خودش کم کم خوب میشه 

پسر منم میدیدی داره بازی میکنه بعد یهو جیش میکرد ب خودش با اینکه میتونست بگه ولی نمیگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اینایی ک گفتی خودش کم کم خوب میشه  پسر منم میدیدی داره بازی میکنه بعد یهو جیش میکرد ب خ ...

این توی روز مثلا میبینی ۷ ساعت کامل خودشو نگه میداره،بیرون میریم از دسشویی بیرون بدش میاد نمیره و اصلا جیش نمیکنه،شباهم خوب بود دسشویی نمیکرد،جدیدا اینطوری شده هرچی تشویق و اینام میکنم بازم...

ماشالا انقدم زبون داره و رو داره بهش میگم چرا نمیگی بریم دسشویی میگه اشکال نداره ناراحت نباش!!! منم دیگه چیزی نمیتونم بگم اینطوری میگه  

طبیعیه اینایی ک گفتی خودش کم کم خوب میشه  پسر منم میدیدی داره بازی میکنه بعد یهو جیش میکرد ب خ ...

امیدوارم زودتر درست بشه،چون یه بچه کوچیکم دارم نمیتونم زیاد به اون سخت بگیرم که سرخورده بشه یا لج کنه...، دکتر گفته هیچی بهش نگو تا بفهمه خودش فقط وقتایی که دسشویی نمیکنه یچیز که دوست داره بهش تشویقی بده تا عادت کنه تنبلیو بزاره کنار

امیدوارم زودتر درست بشه،چون یه بچه کوچیکم دارم نمیتونم زیاد به اون سخت بگیرم که سرخورده بشه یا لج کن ...

بحرف دکترش گوش بده عزیزم

منم باردارم و پراز استرس برامنم دعا کن رو پسرم وسواس دارم برا همین زندگیم مختل شده همه فکرو ذکرم شده مدفوع شل وسفت 😔😔😔

پسرمن ۲سال و۷ماهشه خوردوخواراکش خوبه تحرک وبازی کردنشم خوبه  روزی ۲تا ۳بار دفع مدفوع داره مثلا ...

دختر منم همینجوریه ولی یه روز درمیون هست از اول نوزادی یه روز درمیون بود و اون روز دوبار 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دختر منم همینجوریه ولی یه روز درمیون هست از اول نوزادی یه روز درمیون بود و اون روز دوبار

سلام عزیزم دخترت چندسالشه؟پسر من ۳ماهه توجه کردم قبلش دقت نمیکردم 

میبینی یروز شل یروز مثلا یبار سفت دفع بعدی شل میشه گیج شدم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده

سلام عزیزم دخترت چندسالشه؟پسر من ۳ماهه توجه کردم قبلش دقت نمیکردم  میبینی یروز شل یروز مثلا یب ...

دخترم دوسال و نیمشه دقیقا همینجوریه یه روز سفت یه روز شل ولی آبکی مثل اسهال نیستا توروخدا ببخش انقدر راحت میگم میخوام متوجه بشی میدونم نگرانی بنظرم طبیعیه منم اولا نگرانش بودم دکترش گفت همش طبیعیه هیچی نیست 

من و دوستم تو یه هفته زایمان کردیم خودمون خیلی درمورد بچه هامون حرف میزدیم کلا متفاوتن و لی هردو طبیعی 

دختر من از همون اولش یه روز درمیون بود دختر اون هر روز روزی سه چهاربار نوزاد بود که تا ۶ بارم میشد واسه اون 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دخترم دوسال و نیمشه دقیقا همینجوریه یه روز سفت یه روز شل ولی آبکی مثل اسهال نیستا توروخدا ببخش انقدر ...

ن عزیزم اتفاقا پسرمنم شل میشه ولی ن درحدی ک اسهال باشه

من ۳ماهه متوجه شدم ک اینجوری شده مطمئنا قبلا هم شل میکرده ولی ن زیاد

الان ۳ماهه تعداد دفعش شلش بیشتر از سفت هست براهمین نگرانم کرده

دخترم دوسال و نیمشه دقیقا همینجوریه یه روز سفت یه روز شل ولی آبکی مثل اسهال نیستا توروخدا ببخش انقدر ...

اتفاقا بچه منم هروووز دفع داره نوزادیش تا ۶باریا ۸بار

الان ک بزرگترشده ۴بارم میشه

روزی چندبار دفع داره عزیزم؟

سوال قبلت طبیعیه 

یک روز درمیون اولا روزی دوبار الان شاید دوبار شاید یه بار 

ولی یه روز درمیونه حتما 

آرتمیس جان من بدم نمیاد ولی برا اینکه خیالم راحت بشع میشه عکس مدفوع دخترت وقتی شل هست بفرستی تو همین تاپیک؟؟