یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاطمه جان پیش اومده ک همون روز ک ۳بار دفع میکنه یباریا دوبار شل باشه یا ن فقط همون یهفته اونجوری شده ...
معمولا روزهایی که چند بار مدفوع میکنه دفعه ۲ یا ۳ شکمشنرم تر از اولین بارش کار میکنه،ولی میگم این الان تقریبا ۶ ماهه از پوشک گرفتماز وقتی گرفتم کلا خیلی سفته شکمش دکترم بردم برای همین گفت اشکالی نداره عادیه
نمیخوره یکم پونه ونعناع دم کردم هرکاری کردم نخورد با نباتم شیرینش کردم باز لب نزد
دختر منم دم کرده نمیخوره،ولی نبات خالی تو آب میدم یا یه تیکه میدم میزاره دهنش همینطوری تا آب بشه،شما از پوشک گرفتین مشکلی ندارید؟من با این شب ادراری نمیدونم چکارکنم واقعا خسته کننده ست،قبلا نداشت جدیدا تنبل شده پامیشه نمیگه بریم دسشویی...یعنی شب ادراری بی اختیار نیست بیداره و جیش میکنه