2777
2789

سلام معذرت میخوام بابت سوالم ولی یکم نگرانم

میشه بگید بچهاتون در روز چندبار مدفوع میکنن؟؟واینکه همیشه سفت هست دفعشون یا پیش اومده ک یروزم شل وآبکی باشه درحالی ک اسهال نباشه

پسرمن ۲سال و۷ماهشه خوردوخواراکش خوبه تحرک وبازی کردنشم خوبه 

روزی ۲تا ۳بار دفع مدفوع داره مثلا دوبار حالتش خوب ومعمولیه یبارش شل وآبکی میخوام بدونم طبیعیه 

بچهای شماهم اینجور میشن

معمولا یکبار رو همیشه مدفوع میکنه،ولی خب پیش میاد یه روزهایی ۲ بار یا ۳ بار بشه...

۳ سالشه ازوقتی از پوشک گرفتم سفت کار میکنه شکمش،ولی یبارم شد یه هفته شل بود،ولی آبکی نه...

شایدچیزی خورده شل شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا یکبار رو همیشه مدفوع میکنه،ولی خب پیش میاد یه روزهایی ۲ بار یا ۳ بار بشه... ۳ سالشه ازوقتی ا ...

امروز کل غذاش بسکویت ونون پنیر بود دوتاهم کیک فنجونی خورد با یکم مرغ سوخاری گمونم برا همین شل کار کرده شکمش

امروز کل غذاش بسکویت ونون پنیر بود دوتاهم کیک فنجونی خورد با یکم مرغ سوخاری گمونم برا همین شل کار کر ...

کلا یبار باشه مهم نیست اگر ادامه داشته باشه باید پیگیری کنی،ماهم پیش میاد مثلا یچیزی بخوریم یهو شل بشه....

من دخترم یه سری دو سه روز شد اسهال و دلپیچه داشت که بردم‌دکتر دارو داد خوب شد، بچه هستن دست آلوده به دهن میزنن و...

معمولا یکبار رو همیشه مدفوع میکنه،ولی خب پیش میاد یه روزهایی ۲ بار یا ۳ بار بشه... ۳ سالشه ازوقتی ا ...

فاطمه جان پیش اومده ک همون روز ک ۳بار دفع میکنه یباریا دوبار شل باشه یا ن فقط همون یهفته اونجوری شده بود

کلا یبار باشه مهم نیست اگر ادامه داشته باشه باید پیگیری کنی،ماهم پیش میاد مثلا یچیزی بخوریم یهو شل ب ...

آره عزیزم

پسر من مثلا ۳روز یا ۴روز دفعش نرماله بعد یروز دفعش شل میشه 

فاطمه جان پیش اومده ک همون روز ک ۳بار دفع میکنه یباریا دوبار شل باشه یا ن فقط همون یهفته اونجوری شده ...

معمولا روزهایی که چند بار مدفوع میکنه دفعه ۲ یا ۳ شکمش‌نرم تر از اولین بارش کار میکنه،ولی میگم این الان تقریبا ۶ ماهه از پوشک گرفتم‌از وقتی گرفتم کلا خیلی سفته شکمش دکترم بردم برای همین گفت اشکالی نداره عادیه

معمولا روزهایی که چند بار مدفوع میکنه دفعه ۲ یا ۳ شکمش‌نرم تر از اولین بارش کار میکنه،ولی میگم این ا ...

آره درسته

ممنون عزیزم 

ی هفته هست اسهالش خوب شده امشب ک دفعش شل شد مردم وزنده شدم تا دفع فرداش از ایترس میمیرم ک ببینم خوبه یا نه

آره درسته ممنون عزیزم  ی هفته هست اسهالش خوب شده امشب ک دفعش شل شد مردم وزنده شدم تا دفع فردا ...

خوبه نترس،یکم‌بهش نبات داغ بده،شاید بیسکوییت و کیک خورده غذا نخورده معدش بهم‌ریخت...

خوبه نترس،یکم‌بهش نبات داغ بده،شاید بیسکوییت و کیک خورده غذا نخورده معدش بهم‌ریخت...

نمیخوره 

یکم پونه ونعناع دم کردم هرکاری کردم نخورد با نباتم شیرینش کردم باز لب نزد

نمیخوره  یکم پونه ونعناع دم کردم هرکاری کردم نخورد با نباتم شیرینش کردم باز لب نزد

هرچی ک هست بخاطر همین بسکویت وکیکایی هست ک ناشتا خورده وگرنه دیروز بچه یوبس بود 

نمیخوره  یکم پونه ونعناع دم کردم هرکاری کردم نخورد با نباتم شیرینش کردم باز لب نزد

دختر منم دم کرده نمیخوره،ولی نبات خالی تو آب میدم یا یه تیکه میدم میزاره دهنش همینطوری تا آب بشه،شما از پوشک گرفتین مشکلی ندارید؟من با این شب ادراری نمیدونم چکارکنم واقعا خسته کننده ست،قبلا نداشت جدیدا تنبل شده پامیشه نمیگه بریم دسشویی...یعنی شب ادراری بی اختیار نیست بیداره و جیش میکنه