بچه م 6 سالشه.. هیچ مشکل و شکایتی در بینایی نداشت. ولی شوهرم در کودکی تنبلی چشم داشته و دیر متوجه شدن الان شماره چشمش خیلی بالاست.. منم دخترمو بردم چشم پزشکی و گفت شماره چشمش 6 هست و آستیگمات هم هست و گفت خیلی دیر اوردیش.. 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر میگفت اگر زودتر آورده بودی یه مدت عینک میزد و حل میشد
ببین حالا باز پیش یه متخصص دیگم ببرش تا بیشتر بررسی بشه اگه بتونین نمیدونم کدوم شهر هستین برید شیراز قطب چشم پزشکی اونجا هست مجدد بررسی کنند راهنماییتون میکنن که در اینده چه کارایی میتونن واسش کنن
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
حالا همونجا هم قطعا پزشک خوب هست برو پیش یه دمتر دیگم تا خیالت راحت بشه نگران نباش منم یکی از اقواممون چشماش 6بود لیزیک کرد الان صفر شده البته اون ضعیفی بود حالا اینم قطعا درمان داره خیلی علم پیشرفت کرده نگران نباش همینکه با عینک میبینه شکر خدا کن
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗