2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نوشتم. دکتر گفت 3 هست شماره ش... ولی هیچ شکایتی نداره... تعجب می‌کنم  خودم چشمم شماره ش ...

خب دنیارو اونطوری میبینه بچه عادت کرده

خیلیا شماره سه هستن تو بچگی

نگرانی نداره ک

انقدرم علم پیشرفت کرده عملای پیشرفته اومده

من خودم لیزیک کردم

بچتم عینک میزنه بهد عمل میکنه غصه نخووووور

اشتباه نوشتم. دکتر گفت 3 هست شماره ش... ولی هیچ شکایتی نداره... تعجب می‌کنم  خودم چشمم شماره ش ...

خوب از بچگی همون جوری دیده همهچیو عادت کرده 

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

دایم‌عینک‌بزنه کم‌میشه ..دختر خالم تنبلی داشت چشمش بست ۶ سالش بود .تا الان ک‌۲۳ سالش یه ترکه عینک زده .الان چشمش خیلی کمتر شده دیگ .

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

پسر شش ساله م مثل بچه شماس. هم آسیگماته هم چشماش ضعیفه و شماره چشمش سه هست. یه ساله عینک میزنه و انشاالله لزرگتر بشه میبرمش لیزیک کنه. اینکه نگرانی نداره براش ناراحتی

حالا استیگمات تو سن پایین معمولا بر میگرده نگران نباش ولی تنبلی ساید نشه کاریش کرد نگران نباش مهم اینکه با عینک میبینه انشالا بزرگ که شد اینقدر علم پیشرفت کرده چشماش عمل میکنه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شماره ۶خب خیلی ضعیفه مثلن یه مداد یا چیز کوچیک رو زمین بندازی بگی بردار سخت پیداش میکنه

من دستیار چشم پزشک بودم کارای اپتومتریست رو براش انجام میدادم مشخص نمیشه عزیزم

نمیشه لیزیک کرد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عزیزم شماره ۳ برای بچه ۶ ساله با شماره ۳ برای ما خیلی فرق داره ها

مثلا نهایتا میشه هفتادو پنج صدمه ما

منم بچم همینطور بود کم کم هر چی بزرگتر میشن شمارش میاد پایین.نگر آن نباش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
چرا؟؟؟ من عینک خودمو بهش میدم میگم آیا دیدت واضح تر میشه میگه نه!!! 

نه دیگه عزیزم چرا عینک خودت رو میدی این کار اصلا تاثیری تو دیدش نمیزاره هیچی حتی بعضی اوقات باعث تاری دید بیشتر میشه

حالا استیگمات تو سن پایین معمولا بر میگرده نگران نباش ولی تنبلی ساید نشه کاریش کرد نگران نباش مهم ای ...

دکتر میگفت اگر زودتر آورده بودی یه مدت عینک میزد و حل میشد