خواهش میکنم تا اخر بخونید شاید اوایلش بچگانه به نظر بیاد اما مهمه خیلی فکرم درگیره
من یه دوست مجازی داشتم( دختر ) که رل مجازی زده بود بعد یبار پیام منو براش فور کرده بود اینجوری پیوی من افتاده بود دستش . همون موقع اومد گفت تو هم به عنوان ابجی و دوستم کنارم باش و من گفتم نه و بلاکش کردم . اینم شاکی شده بود .
بعد یه ماه اینا با هم کات کردن دوستم گفت همش حرفای مثبت... میزنه و نمیتونم باهاش باشم . این پسره هم فکر کرده بود من باعث شدم اینا کات کنن تو ذهن پوچش خواسته بود انت.قام بگیره . باااارها مزاحمم میشد من هی بلاکش میکردم اون هی با یه اکانت دیگه میومد. یه ماهی بود که خبری ازش نبود تا اینکه یه روز دیدم یکی پیم داده ولی پیمشو پاک کرده فهمیدم اینه بلاک کردم تا اینکه از طریقی بهم پیغوم پسغوم رسوند که عکساتو و شماره تو دارم انبلاکم کن وگرنه پخش میکنم.گفتم دروغ میگه نکردم. ولی اخر شماره مو گفته بود و فهمیدم راست میگه پرسیدم چی میگی چرا میخوای این کارو کنی و اینا گفت درصورتی پخش نمیکنم که رلم شی و هر شب حرفای مثبت... بزنیم .. اون شب بدترین شب زندگیم بود.. :) خودم و خانواده م خیلی روی عکس حساسیم.. یه عکسمو فرستاد که اتفاقا بدحجابم نبودم که زیاد بترسم شال داشتم سرم.. یکی که میگه دوسم داره ه.ک بلده بهش گفتم اونم گفت بهش یه کدی میفرستم عکست براش پاک میشه تو بلاکش کن کردم.اون برنامه رو هم پاک کردم . میترسیدم و نمیخواستم باهاش روبه رو شم وگرنه دوباره بلاک کردنش ریسک بود پنج ماهی بود ازش خبری نبود تا اینکه یه ماه پیش تو شاد پیام داده بود و همون عکسمو فرستاده بود و گفته بود خودت خواستی پخش میکنم . منم دیگه ضعف نشون ندادم و گفتم شکا.یت میکنم ازت و به غلط کردم میفتی و بلاکش کردم ( چون فقط یه دونه اونم همون عکسی که اولش فرستاده بود رو فرستاد گفتم شاید فقط همین یه عکسو داره و ترسم کمتر شد ) ولی باز میترسیدم . به همونی که ابراز علاقه میکنه بهم گفتم . گفت اینبار دو روز فرصت بده یه فایل درست درمون درست کنم اینبار صد در صد همه چیزش پاک میشه دو روز گذشت گفت این فایلو واسش بفرست گولش بزن تا باز کنه و دانلودش کنه . میترسیدم گفتم نمیتونم . خودش با اسم من رفت و گولش زد و اینکارو کرد و وقتی اون فایلو باز کرده بود دیگه ان نشده بود و یعنی ه.ک شده بود . شاد رو هم با اینکه نیاز دارم پاک کردم از ترسم :) و هیچ برنامه ی ارتباطی ندارم .. ولی بازم میترسم . اون شماره مو حس میکنم حفظ کرده بود حتی اگه عکسمم پاک شه براش ممکنه شمارع مو پخش کنه . همیشه گوشیم رو حالت هواپیماست وقتی درش میارم میبینم چندتا شماره بهم زنگ زدن و میترسم نکنه اینه .