2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی غر میزنی 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 41 پست
به این فکر کن که چقدر اطرافیانت رو زجر میدی ، به عنوان کسی که یه آدم غرغرو نزدیکشه بهت میگم ، دیر و ...

درسته ولی میدونستین به لحاظ روانشناسی کسی که زیاد غر میزنه ادمی بوده که هیچو وقت کسی صداش نشنیده یعنی من ببین بشنو منم هستم متاسفانه دیگران مقصر هستن خیلی جاها به لحاظ روانی کوتاهی کردن در دراز مدت ادم غرغرو شده قبول دارین من خیلی دوس دارم به دیگران فک کنم اما وقتی فک میکنم چقدر ازارم دادن وقتی خوب بودم سالم بودم مهربون بودم بی منت بودم  اصلا دلم نمیسوزه دیگه واسشون مسگم همینم که هستم خودشون ساختن این ادمو با رفتارها کوتاهیاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد منی😂😂

🤣🤣🤣🤣🤛🤜

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

درسته ولی میدونستین به لحاظ روانشناسی کسی که زیاد غر میزنه ادمی بوده که هیچو وقت کسی صداش نشنیده یعن ...

اره موافقم... مامان منم خیلی غر میزنه بخاطر اینکه بابام و خواهر برادرم ک با هم زندگی میکنن اصلا درکش نمیکنن... بهش حق میدم غر بزنه 😔😔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

راجب اون تاپیک بینی بنظرم عمل کن راحت میشی از حرف حویث دکتر ارزون خوب خواستی مشهد بهت ادرس میدم چون ...

کسی تا الان نگفته بود ک دماغم بزرگه.تنها کسی ک گفته بود زنداداش دوس پسرم بود😂ک خوب شستمش 

چن ماه دیگه ب امید خدا عمل میکنم

کسی تا الان نگفته بود ک دماغم بزرگه.تنها کسی ک گفته بود زنداداش دوس پسرم بود😂ک خوب شستمش  چن ...

جدی پس بزرگ نبوده وای من همه میگفتن البته من چشمام درشته زیاد دیده نمیشد اما بعد بلوغم یکم چال جوش رو صورتم موند موهام ریزش کرد کم پشت تر شد بیشتر بزرگیش دیده میشد قبلش به صورتم میومد ولی بعد اون دیگه مصمم شدم رفتم عمل کردم انقدر گشتم تا دکتر کار خوب ارزون پسدا کردم سال ۹۵ عمل کردم انشالله به سلامتی عمل میکنی بعدم دوس پسر خودش خر کیه که زن داداشش باشه حتما حسادت کرده خواسته ی عیبی بذاره 

درسته ولی میدونستین به لحاظ روانشناسی کسی که زیاد غر میزنه ادمی بوده که هیچو وقت کسی صداش نشنیده یعن ...

خوب عزیزم آدم غرغرو دیگه عادت میکنه به اینکار ، اینجوری نیست که فقط با کسایی که بهش ظلم کردن این رفتار رو بکنه ، با همه همینه یعنی اگه بعدا ازدواج کنه ، با کسی دوست بشه یا هر ارتباطی که با آدمای جدید بگیره هم نمیتونه غرغر کردنش رو بذاره کنار . 

به جز این بعضی وقتا هم غر زدن از نشنیدن صدای طرف نیست ، مدل تربیتی هست که از خانوادش بهش رسیده ، همسر من دقیقا همینه ، کلا تو خانوادشون انقدر غرغر میکنن که هر کسی یه مدت باهاشون زندگی کنه ناخودآگاه مثل خودشون میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وای نگو🥲🥲اگه غر نزنم حرص میخورم تو خودم میریزم🫠🫠

خوب وقتی غر میزنی هم بقیه رو حرص میدی و عصبی میکنی ، یه جور خودخواهیه دیگه ، اینکه من حالم خوب بشه به قیمت ناراحتی و عصبی شدن بقیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب عزیزم آدم غرغرو دیگه عادت میکنه به اینکار ، اینجوری نیست که فقط با کسایی که بهش ظلم کردن این رفت ...

عه راستم میگین پس منم میتونم از مادرم یاد گزفته باشم اخه از بچگی غرغرهاش یادمه اوایل سعی میگردم مثل ا ن نباشم الان چند سال خوته مراقبشم سدکار نمیرم شبیه خودش شدم خودخودش وراس میگین ادم غرغرو هیجا جا نداره دوستی نداره