سلام دوستان امروز رفتم خال صورت برداشتن یکی درشت بود بغل بینی ام خال گوشتی بود، الباقی خال زیر پوستی تقریبا یازده تا،ولی برام سواره چرا خال گوشتی که برداشت بخیه نزد ، فقط پماد زینک داد ، کسی بود خال برداره چند وقت دیگه خوب شده؟؟؟
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
اگه با لیزر برداشته بخیه نمیخواد اگه به روش جراحی بوده بخیه میخواد جاشم حدود شش ماه تا یک سال دیگه ...
فداتشم عزیزم ممنونم بله برای منم زینک داد
بله عزیزم وقتی آمپول بی حسی زد خیلی درد میکرد و موقع برداشتن زیاد نفهمیدم ولی خاله ام هم دوازده تا برداشت اصلا درد نکشید گفت اصلا نفهمیدم