2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دوتا حرف زده که هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشن بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 50 پست

گادرشهر منم از ابن چرت و پرتا.گفته دیگه دلم باهاش صاف نمیشه 

منم بابا ندارم دقیقا همینا رو به اضافه ی چیزای دیگه بهم گفته .خدا لعنتش کنه

میشه برای سلامتی پسرم علی یه صلوات مهمونم کنی 

رسمی باش باهاش، زیاد قاطی و نزدیکش نباش..محترمانه بهش جواب بده.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری منم فراوون شکستم از دستشون ولی سعی میکنم یادم نیارم اخه خودمو داغون میکنه تو هم فراموش کن دیگه بهش فکر نکن حرفی بوده که زده دیگه. اگر همش بهش فکر کنی اون اصلا خبر نداره ولی هر بار با یاد اوریش روحت ازرده میشه

کاش جراتشو داشتی باهاش رودرو حرفتو میزدی انوقت این کینه از دلت پاک میشد چون کینه قلب آدم رو اذیت می ...

ندارم

چون دوست ندارم ماجرا رو کش بدم 

میدونم کش پیدا میکنه چون آدم شلوغ کنی هست

یک روز تو خلوت عنوان کن بگو این موضوع رو دلم مونده مادر

من عنوان کردم پیش شوهرم 

گردن نگرفت .گفت دروغ نگو 

منم گفتم شاید برات مهم نبوده که فراموش کردی من چون دلم شکسته دقیق یادمه

باز آدم از مادرشوهرش انتظار فیس و چوس و تیکه کنایه داره من که از مادر بزرگم میشنوم چی بگم؟

قانون من اینه چشم در مقابل چشم

موشک جواب موشک

اگا کسی احترامت رو نگه نمیداره باهاش متقابل رفتار کن والسلام حتی اگه مامان بزرگت باشه

حق داری

من یه ساعت قدیمی داشتم که بخشیدم به کسی و میخواستم برای خودم یه ساعت دیگه بخرم.مادرشوهرم فهمید گفت تو خودتم قدیمی و تگراری شدی باید مهریتو ببخشی و بری خونه بابات ما برای پسرمون یه دختر تازه بگیریم😑

مادرشوهرهای بد ذات همشون لنگه همن.

منم نه بخشیدم نه فراموش کردم نه دلم باهاش صاف شد.

این فقط یه موردش بود

آهان🤣یه بارم بهم گفت تو اگه عقل داشتی زن پسرم نمیشدی🤣

خودتو اذیت نکن بعضی وقتا آدم در لحظه یه حرفی میزنه بعدش پشیمون میشه منتهی غرور نمیذاره عذرخواهی کنه 

اگه الان محبتت میکنه احتمالا از حرفاش پشیمون شده میخواد جبران کنه

همون لحظه باید میرید بهش باید دهنش رو گل میگرفتی تا اینجوری تو دلت نمونه و کینه نشه

بخدا من انقد بی زبون و خجالتیم

وقتی گفت فعلا من فقط اشکام ریخت از اتاق زدم بیرون

تازه سه ماه بود ازدواج کرده بودیم

قانون من اینه چشم در مقابل چشم موشک جواب موشک اگا کسی احترامت رو نگه نمیداره باهاش متقابل رفتار کن ...

کارت خیلی درسته

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حق داری من یه ساعت قدیمی داشتم که بخشیدم به کسی و میخواستم برای خودم یه ساعت دیگه بخرم.مادرشوهرم فه ...

آخرش گل به خودی بود که🤣