2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دوتا حرف زده که هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشن بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 50 پست
خونه آدم سمی هفته ای یک بار میری؟ من هر دو ماه ،سه ماه ،یم بار میرم...چون اونا هم زبونشون زهر داره.. ...

ببین من شوهرم تنها کسی که داره مادرشه

و خود شوهرم خیلی خیلی خیلی خوبه

بخاطر اینکه اون داش نشکنه و ارامش داشته باشه میرم و میام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رو خودم کار کنم که بگم چون الان میریزم تو خودم و فقط سعی میکنم ازش دوری کنم

بالاخره بدت اومده الان توجیه میکنی  ولی یه وقت می بینی زخم سربار کرد رابطتون خیلی بد میشه 

ببین من شوهرم تنها کسی که داره مادرشه و خود شوهرم خیلی خیلی خیلی خوبه بخاطر اینکه اون داش نشکنه و ...

من کاری ب شوهرم ندارم،،اون مختاره تنها یا با بچه مون بره.ک همدیگه رو ببینن.من برام این مهمه ک من الکی نرم ک اذیت بشم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...