2777
2789

سلام قضیه از این قراره که خیلی سال پیش وقتی خاله بزرگم مجرد بوده با یه پسری فرار میکنه( الان شوهرشه)

دیگه بعدش ازدواج میکننو حالا انگار جهاز درست و حسابی بهش ندادن

شوهر خالمم معتاده  و کار نمیکنه.وضع مالی خوبی ندارن

البته انگاز همون تو جوونیاشون مادربزرگم خیلی کمک میکرده بهشون واسه گذروندن زندگی

الانم خالم خودش کار میکنه .بچه هاشم ازدواج کردن.شوهره همچنان معتاد و بیکاره

حالا خالم گیر داده به مامانم و اونبکی خالم میگه نصف جهاز من خونه توئه و نصف دیگش خونه تو.باید بهم بدین

مامانم و خالمم میگن جهاز تو خونه ما چیکار میکنه مگه خودمون جهیزیه نداشتیم.چرا برای تو

پسرشم زنگ زده مادربزرگم بد و بیراه گفته .گفته اون دونفر( یعنی مامانم و خالم) از اول زندگیشون روبراه بوده.ولی بابای من به خاطر این پیشرفت نکرده که هم اول زندگب خرج خونه داده هم وسیله خونه خریده

مامانمم میگه ۳۰ سال گذشته حتی یه قاشق هم از جهیزیه نمونده همه چیزو ما عوض کردیم چیزی نموندخ از جهاز که بخواهیم به اون بدیم

به نظرتون حق با کیه؟

اینا توهمات یک سری خانواده ی معتاد پروره نشستن فکر کردن فکر کردن چجوری بکنن... این ب مغز ناقصشون رسیده فقط محل ندید 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

فقط میخوان تحت هرشرایطی بکنن از خانواده زن!

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا توهمات یک سری خانواده ی معتاد پروره نشستن فکر کردن فکر کردن چجوری بکنن... این ب مغز ناقصشون رسی ...

اوسکولن به خدا

خب فرار نمیکرد عین ادم ازدواج میکرد جهازشم میبرد

عوض اینکه بره از شوهرش توقع کنه بگه خونه و زندگی و اسایش و ارامش برام فراهم نکردی گیر داده به اینا

تو روی مادربزرگم گفته موقع ارث و نیراث من اول جهازمو برمیدارم بعد ارث تقسیم میشه

اینا دیگه کین .....حالا یاد جهاز افتادن....بگو سنگین رنگین می نشستی سر جات و مثل یه عروس درست حسابی با جهاز می‌رفتی خونه شوهر .....حداقل اگه فرار کردی با یه آدم درست درمون فرار میکردی که ارزشش رو داشته باشه نه به علاف بیکار و پر طمع،،😏

اره مال خیلی سال پیشه  دختر بزرگش متولد ۶۶

من ۶۵ هستم یعنی فرض کنم زمان مامانم....اوه چ خاله با جراتی داشتی....مامانم بیچاره فکر نکنم داخل عقد و نامزدی سه چهار بار بابام رو دیده باشه اونم تازه از دور🤭

من ۶۵ هستم یعنی فرض کنم زمان مامانم....اوه چ خاله با جراتی داشتی....مامانم بیچاره فکر نکنم داخل عقد ...

حالا درست و حسابی بود شوهره یه چیزی

رفته معتاد و بیکار پیدا کرده.الان از بقیه شاکیه