2777
2789
عنوان

توروخدا اگه از اوتیسم چیزی میدونین بیاین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 22 پست

ببین بهترین دوران زندگیت رو خراب نکن پسر من خیلی از پسر تو عقب تر بود کلی هم کلیشه داشت اون چندتا کلمه هم نمیگفت من بهترین دوران زندگیم رو خراب کردم غصه خوردم بخدا پسرت سالمه منم الکی بود همه نگرانیام  ۱سال نیم درگیر بود تو گروهای اتیسم عضو بودم خیلی بد بود اون دوران پسرت سالمه عزیزم مطمئن باش

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اوتیسم درجه داره . یکی خیلی خفیفه .‌یکی متوسط یکی شدید چی باعث شده فکر کنی اوتیسم داره؟

نمیدونم کلا خیلی حساسم خیلی تونت میخونم احساس میکنم زیاد نمی‌فهمه حرفامو مثلاً بگم ی توپتو بده میاره واسم یا میگم بیا بوست کنم میاد ولی خیلی وقتا عصبی میشم نمی‌فهمه الان عصبیم می‌خنده بهم!یا کم کلمه گفتنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کلا خیلی حساسم خیلی تونت میخونم احساس میکنم زیاد نمی‌فهمه حرفامو مثلاً بگم ی توپتو بده میاره ...

آخی فداش شم عادیه که😅

اوتیسم اصلا بهت نگاه نمیکنه چه برسه به حرفت گوش کنه .

یکم حساسی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ببین بهترین دوران زندگیت رو خراب نکن پسر من خیلی از پسر تو عقب تر بود کلی هم کلیشه داشت اون چندتا کل ...

الان پسرت خوبه خداروشکر؟؟؟انشاالله چیزی نباشه همه هم بهم میگن توحساسی 

بعضی وقتا گریه میکنم

الان پسرت خوبه خداروشکر؟؟؟انشاالله چیزی نباشه همه هم بهم میگن توحساسی  بعضی وقتا گریه میکنم

من بخدا شب روز نداشتم انقدر خراب بود وضعم ببین پسر من تا ۱۳ماهگی اگه بغل کسی بود من دستم رو میاوردم بیا بغلم نمیتونست دستش رو دراز کنه که به سمت من بیاد 

بای بای تا ۱۴ماهگی بلد نبود 

دوهفته بردمش بیرون تی وی کلا خاموش بود کلی تغییر کرد ولی کلیشه زیاد داشت ۱سالو نیم درگیر بودم الکی الکی خداروشکر خوب شد 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

سلام. تی وی گوشی اهنگ کتاب نزارید تا سه سالگی ممنوع. باعث تاخیردرگفتار ومشکلات دیگه میشن

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم