2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردابروجایی ندارم

677 بازدید | 31 پست

اگه یه بچه شیرخوارداشته باشین افسرده باشین دیگه زنوشوهربا درصدعلاقه بهم نداشته باشین همش دعواباشه خانوادتون بگین باطلاق مخالفیم زندگی کن میدونی اگرم بری وضعیتت بدترمیشه چیکارمیکنین شوهرم میگه فزداببرمت خونه پدرت جداشیم میدونم اونجا جهنمومیارن جلوی چشمم هیچکس قبولم نمیکنه میخوام خودکشی کنم هم ازخدامیترسم هم نگران بچمم چه خاکی توسدم کمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو عزیزمن خونه شوهر بدبدبد هم باشه باز بهتر از خونه پدر مادر لااقل خونه شوهر اضافی نیستی نون بی منت ...

واقعا..مثل دوتا همخانه زندگی کردن بهتر خونه باباس  حس اضافی بودن داری .تازه من متاهلم میرم با یه بچه خودم متعلق ب اونجا حس نمیکنم .دوست دارم زود برم خونه 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

به همسرت بگو من نمیرم خونه بابام میخوای طلاقم بدی من نمیرم از خونه تو برو مهریمو بده با وسایل خونه حضانت بچه هم با منه تا 7سالگی نفقه هم بزار کنار اینارو حاظر کردی بریم اقدام به طلاق کنیم 

اگه دهنشو نبست اون میخواد طلاقت بده بعد توهم از خونه بری ناراحته اون بره 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩