2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردابروجایی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 31 پست
دقیقا همینطوره  باز با شوهر یه روز خوبی ۲روز بد ولی خونه بابا هرروز زهر ماره

نه گلم بستگی به خانواده داره من الان خواهرم 40سالشه نزدیک 15ساله جدا شده خونه مامانمه میگه ازدواجم نمیکنم دیگه از گل کمتر بهش نمیگن منم همسرم راننده جاده بود همش خونه مامانمم بود با دخترم کلی هم خوش می‌گذشت بهم الانم چندروز نرم زنگ میزنن پاشو بیا دلمون تنگ شده 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

دستت بزار رو زانوت بلند شو درستش کن یا بمون و بساز زندگی تو یا برو و بساز برای خودت و بچه است 

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره  باز با شوهر یه روز خوبی ۲روز بد ولی خونه بابا هرروز زهر ماره

واقعا .اونجا محدودی شدید دیگ اجازت دست خودت نیست ب عنوان برده ازت استفاده میکنن نمیتونی هم حرف بزنی 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
هیچ کاری نمیتونم بکنم چندروزه نتونستم یه بشقاب جابجاکنم به زورپوشک بچه روعوص میکنم شیرشومیدم

اینقدرم خودتو ول نکن اینجوری به جایی نمیرسی به خودت بیا

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
کجابرم اخه۴ساله میخوام بسازم نمیشه

خیلی معذرت میخوام پس خیلی بی ٱرزه تشریف دارید برای همین شوهرتم از زندگی سیر شده به خودت بیا دختر یکم قوی باش الان یک بچه هم داری 😡😡😡

وقتی اونجا هم میدونی جهنمه چه فرقی میکنه بری یا نری 

بخدا هیچکس نمیاد برای ادم کاری کنه

ادم باید خودش برای خودش کاری کنه

تازه اگرم اولش کمکت کنن بعدش منت رو سرت میزارن توام باید بگی چشم چشم 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
مشکلتون چیه

یکی دوتانیست که بگم زده گوشم پردش پاره شده اینه به زنش اهمیت نمیده باجاریام صمیمیه بخدامن ازخودشوخانوادش سرترم منواورده خونه۴۰متری اجاره اونوقت واسه خانوادش هرماه هزینه زندگی میده پدرشوهرم سرکارنمیره هروقت خواستم دردودل کنم دعواصده

یکی دوتانیست که بگم زده گوشم پردش پاره شده اینه به زنش اهمیت نمیده باجاریام صمیمیه بخدامن ازخودشوخان ...

برادر شوهراتون به پدرشوهرتون کمک مالی میکنن یا فقط شوهرت؟

کجابرم اخه۴ساله میخوام بسازم نمیشه

به شوهرت بگو تو فعلا برو خونه مامانت حق وحقوق منو دادی طلاقم بده اخه چرا قانون به این شل مغزا حق طلاق میده؟ الانم کارای خونه رو انجام بده به سر وضعت برس چی چی حوصله ندارم تو خوب بشی ممکنه اونم به خودش بیاد

فقط شوهرم اوناروزبه روز پولدارمیشن مافقیر

انصاف نمیکنن ولی ببین شوهرت نمیتونه پدرش رها کنه چون دلش نمیاد ولی برادراش بی رحم هستن 

به این فکر کن شما و شوهرتون هم یه روزی به بچه تون نیاز خواهید داشت 

من نظرم گفتم از نزدیک که نمیدونم چه وضعیه رواشناس هم نیستم نظر درست بدم کاش میتونستم کمکتون کنم

فقط شوهرم اوناروزبه روز پولدارمیشن مافقیر

بنظرم دیگه بچه دار نشی بهتره 

پدرشوهرت که عمر نوح نمیکنه 

اگه شوهرتم کمک حالشون نباشه بعد که فوت کنه عذاب وجدان میگیره