2777
2789
عنوان

نمیدونم چه رفتاری داشته باشم

129 بازدید | 15 پست

قرار بود امروز چندتا از دوستام برن بیرون چون زیاد بودن گفتم که منم بیام اونام مخافتی نکردن همه چیز اوکی شد قرار شد عصر زنگ بزنن بهم که منم برم پیششون ولی زنگ نزدن

از استوریاشونم معلوم بود رفتن به منم برخورد که اگه نمیخواستن من برم میکفتن بهم،چون میدونن دلگیر نمیشدم ولی با این کارشون یه لحظه احساس کردم غرورم شکست حس کردم من اصلا اهمیتی نداشتم که حداقل بهم زنگ بزنن و بگن بخاطر این تو نیا حتی قرار بود یکی از لباسامو ببرم برای یکیشون در این حد مثلا راضی بودن

میدونم کارم درست نبود که خودمو بزور جا بدم توی جمعشون ولی وقتی نصف کلاس قرار بود برن منم گفتم خب بزار بگم یا میگن اره یا نه

بعد فردا میدونم که یا میگن فراموشمون شد یا دلیل دیگه،نمیدونم چه رفتاری داشته باشم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار تو درست بوده. همین که میگی اگر بهت نه میگفتن هم ناراجت نمیشدی، درسته. ولی شاید اونا فکر نمیکردن باید دوباره بهت خبر بدن. یا شاید هرکدوم فکر کردن اون یکی به تو اطلاع میده. احتمالا یه گروه تلگرامی چیزی دارن اونجا هماهنگ کردن و تورو یادشون رفته. بجز این هیچ دلیل منطقی نمیتونه داشته باشه

بگو غروب مهمون داشتیم خوب شد زنگ نزدین نمیتونستم بیام

چون مریص بودم تصمیم داشتم بگم  رفتمم دکتر ولی اینم خوبه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

کار تو درست بوده. همین که میگی اگر بهت نه میگفتن هم ناراجت نمیشدی، درسته. ولی شاید اونا فکر نمیکردن ...

قرار بود یکیشون زنگ بزنه به همه خبر بده و جا و ساعتی که میرفتیمم اون تعیین کنه که زنگ نزدن به من چه میشه کرد

چون مریص بودم تصمیم داشتم بگم  رفتمم دکتر ولی اینم خوبه

چرا اینجوری بگی آخه. چه ایرادی داره که منتظر مونده باشی؟ خب بگو منتظر بودی و چرا بهت خبر ندادن. این چه ایرهدی داره؟

اصلا هم به غرور و شخصیت ربطی نداره. 

قرار بود یکیشون زنگ بزنه به همه خبر بده و جا و ساعتی که میرفتیمم اون تعیین کنه که زنگ نزدن به من چه ...

مطمئن باش یادش رفته. به همون یه نفر زنگ بزن بگو چرا به من خبر ندادی. ولی بازخواستش نکن. فقط بگو منتظر موندی

به نظرم ازشون بپرس. اگر جواب سربالا دادن دیگه توقع نداشته باش بری باهاشون. ولی اگر واقعا فراموششون ش ...

من دیر رفتم مدرسه هرچقدر سعی میکنم یه رفیق صمیمی دست و پا کنم نمیشه اونام میدونن تنهام خیلی ام اسقبال کردن ولی نمیدونم شایدم واقعا یادشون رفته که درصدش خیلی کمه

چرا اینجوری بگی آخه. چه ایرادی داره که منتظر مونده باشی؟ خب بگو منتظر بودی و چرا بهت خبر ندادن. این ...

نمیدونم برم ببینم شاید کلا فردا به روی خودشون نیاوردن که چه بهتر منم راحت میشم

من دیر رفتم مدرسه هرچقدر سعی میکنم یه رفیق صمیمی دست و پا کنم نمیشه اونام میدونن تنهام خیلی ام اسقبا ...

اینکه حتی یه دوست هم نداری اصلا نشونه خوبی نیست. چون نشون میده یه جای کارت ایراد داره. تو باید خودت پیگیر میشدی. اصلا تعجب میکنم چطور تا الان بهسون زنگ نزدی و نگفتی. تازه میخوای بگی وقت دکتر داشتی و نرفتی. این یعنی خیلی معذب و تعارفی هستی. سخت میگیری

بعدشم تو خودت چرا زنگ نزدی؟ مثلا ساعت دو یا سه یا چهار خودت زنگ میزدی پیگیر میشدی. اگر بخوای توی جمع ...

نمیدونم کلا اعصابم خراب شد گفتم بیشتر ازین خودمو کوچیک نکنم خب نخواستن باشم دیگه احباری نیست که بخاطر همین زنگ نزدم