2777
2789
عنوان

باردارا یه لحظه میاین

179 بازدید | 10 پست

سلام .بچه ها هفته ۱۱ هستم خیلی از هفته ۴ تا الان بالا آوردم عذاب کشیدم.الان جدیدا انگار یه چیزی تو معدمه که باعث میشه همش عق بزنم.تر خدا کسی اینجور بوده کی خوب میشم.دکتر بهم پنتوپرازول داده صبح ها بخورم.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

طبیعیه، از عوارض تغییر هورمون هاست گلم

باید صبر کنی تا وقت ویارت تموم شه

جدید الورود نیستم ، خیلی وقته خاموش مطالب رو میخونم، عضو شدم تا در حد توانم به اونایی که نیاز دارن کمک کنم
طبیعیه، از عوارض تغییر هورمون هاست گلم باید صبر کنی تا وقت ویارت تموم شه

یعنی حس سنگینی رو شما هم تجربه کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز بخور زیتون بخور معده ات تقویت میسه ویتامین ب۶ هم دارن واسه تهوع خوبه

ب۶ دمیترون و.. میخورم فرقی نداره دلم واسه یه لیوان آب لک زده

یعنی حس سنگینی رو شما هم تجربه کردین؟

بله خیلی سخته

غذاهای سنگین نخور، وعده هاتو زیاد کن مقدار غذا رو کم

شامم زود بخور و قبل خواب چیزی نخور

جدید الورود نیستم ، خیلی وقته خاموش مطالب رو میخونم، عضو شدم تا در حد توانم به اونایی که نیاز دارن کمک کنم
ب۶ دمیترون و.. میخورم فرقی نداره دلم واسه یه لیوان آب لک زده

ببین موز وزیتون معده روتقویت میکنه من سر پسر اولم تا ماه هشت بالا میاوردم ولی سر دومی تا حالت تهوع ام،شروع شد خودم بستم به موز و زیتون خیلی خیلی بهتر بودم

صبح ناشتا قرص معده بخور نیم ساعت بعد صبحانه بخور لعدش دو تا دیمیترون دیگه تا شب خوبی من که اینجوری ب ...

میخورم.فقط چون دمیترون یبوست شدید بزام میاره.میخام بدونم این سنگینی از چیه

ببین موز وزیتون معده روتقویت میکنه من سر پسر اولم تا ماه هشت بالا میاوردم ولی سر دومی تا حالت تهوع ا ...

باشه امتحان میکنم