2777
2789
عنوان

از خساست همسرم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 112 پست
اره داره پولداره ماهی پونزده تومن درامدشه ولی اینه وضع من

عزیزم تنها راه حل شما رفتن سرکاره وخودت درآمد داشته باشی حتی شده ماهی۳_۴میلیون اما دیگه دستت پیشش دراز نیست اگرم نذاشت بری پرو بازی دربیار دادبزن بگویاماهی۴میزنی توکارتم یامیرم سرکار،وگرنه این اقامه بادعاشمااگه خودتم بکشی درست نمیشه ساده تربن راه حل ماکارکردنه ودرامدداشتن خودتون

خب شغل دولتی و خونه و ماشین که داره ولی نمیدونم چیکار کنم خودم میگم فعلا دانشگاهم تموم شه مستقل شم و ...

چی میخونی دانشگاه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش حتی اگ خودشم خسیس نباشه نمیزارن برات خرج کنه نکن خواهر من اشتباه منو نکن وضعیت منو ببین ع ...

شما درست میگید متاسفم امیدوارم مشکل تون حل بشه

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
خب شغل دولتی و خونه و ماشین که داره ولی نمیدونم چیکار کنم خودم میگم فعلا دانشگاهم تموم شه مستقل شم و ...

باهاش حرف زدی که گفته خسیس نیستم

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

دیگه دلم نمیخواد سمتم بیاد اون فکر میکنه خوبه ولی من ک عاشقش بودم هرروز حسم داره بهش کمتر میشه

عزیزم اشتباه میکنی شما میتونی با دلبری کرون و اکتیو بودن تو رابطه همسرت رو از این رو به اون رو کنی خدا شاهده همسر من یه آدم سرد مزاج و وابسته شدید به خانواده  بود خودمم هیچی بلد نبودم همش فک میکردم ایراد از اونه  تا اینکا خجالت رو گذاشتم کنار کم کم سعی کردم تو رابطه بهترین باشم از این رو به اون رو شد اخلاقش 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
فرهنگیان

چطور اینقدر با همت بودی ک اینقدر زیاد درس خوندی

من هنش فرار میکنم از درس خوندن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باهاش حرف زدی که گفته خسیس نیستم

نه به اون صورت یه بار که باز پدر و مادرم جواب منفی داده بودن اومد در خونه مون قبل اینکه زنگ بزنه منم اتفاقی اومدم بیرون با هم روبه رو شدیم گفت چرا جواب تون منفیه؟ گفتم خانواده هامون بهم نمیخورن گفت میدونم به خاطر تفکرات مالی پدر و مادرمه ولی من این طوری نیستم به خدا آدم دست و دلبازی ام من نمیخواستم زیاد باهاش صحبت کنم گفتم شما پسر خوبی هستی قصد ازدواج ندارم خداحافظ😐

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
میشه درستش کرد  از خدا و ائمه چرا دلگیری  بخای میشه بجای تلاش فقط نشستی دعا کردی در کنار ...

چکار کنم؟ چجوری تلاش کنم اخه؟

چقد ؟

والا من دیگه نمیدونم چکار باید کنم