2777
2789
عنوان

از خساست همسرم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 112 پست

منم یه خواستگار دارم پنج ساله خواستگاری میکنه مداوم از وقتی من ۱۳ سالم بود اون ۱۷ تا الان که ۲۲ سالشه خانواده اش وحشتناااااااااااااااااکککککککک خسیسن ولی خودش همش قسم میخوره میگه این طوری نیستم نمیدونم باید چیکار کنم مادر و پدرم که همش میگن نه اصلا در موردش با من حرفم نمیزنن ولی خودم میفهمم دوباره اومده خواستگاری

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شوهر منم همینطوره 

باید از مبالغ کم ازش درخواست کنی بگی مثلا امروز خیلی هوس بستنی کردم اون میاد محاسبه میکنه میبینه بستنی خیلی گرون نیست میخره بعد کم کم قیمتو ببر بالا اصلا هم نگو خسیسی تا یه چیزی میخره بگو درست شوهر دست و دلبازم درد نکنه من همیشه میگم شوهرم دست و دلبازه بعد اگر هم دست و دلباز نباشه بخاطر تعریفت سعی میکنه اینطوری باشه .و بگو هر چی میخره اره بابا ادم باید خرج خودش کنه پول برای رفاه حال ادمه از کجا معلوم فردا ادم باشه امروز رو خوش باشیم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه خواستگار دارم پنج ساله خواستگاری میکنه مداوم از وقتی من ۱۳ سالم بود اون ۱۷ تا الان که ۲۲ سالش ...

خانوادش حتی اگ خودشم خسیس نباشه نمیزارن برات خرج کنه

نکن خواهر من

اشتباه منو نکن

وضعیت منو ببین عبرت بگیر

پاشو دختر برو سر کار شاید ب غیرتش بر خرد  برم نخرد ب  پوشک بچه نداشتت غمت جیه چرا میشینی ک  اینجور حس بدی داشته بائ برا یه قرون دستت  جلوش دراز کنی من خودمم خانه دارم  و شوهرم خسیس  فقط بتونم کتابای نظام رو گیر بیارم پول همونم ندارم 

کتابارو بگیرم مثل گرگ خون خرده  میشینم  میخونم ک بتونم دیتم بره تو جیب خودم  تازه شوهر شما ۲۰۰ میلیون تو حسابشه شوهر من ماهی ۲۰۰ درامدش💔🙂 فقط   ۵ تومن خرجی میده ک تمااااام خرج خونه شامل همون ۵ تومنه من ۲ تا بچم دارم  یکی شیر خشکی و پوشکی  یعتی پول بنزین هم از همین ۵ تومن باید بگذره  

منم یه خواستگار دارم پنج ساله خواستگاری میکنه مداوم از وقتی من ۱۳ سالم بود اون ۱۷ تا الان که ۲۲ سالش ...

قبول نکن 

مگر اینکه پسره همه چی داشته باشه که بعیده و اینکه اگه هم‌داشته باشه ی مدت باید برات خرج کنه تا متوجه بشی خسیسه یا نه

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

به نظر من خسیس نیست فکر میکنه تو الکی خرج تراشی میکنی باید با زبون منطق حرف هر چی که نقطه ضعفشه  قانعش  کنی خرجهایی که ازش انتظار داری واقعیه...

شاید طرز درخواست کردنت  درست نباشه...

یکی از دوستام وقتی میگه چیزی میخوام و شوهرش میگه فعلا وقتش نیست  یا نه 

دختره میگه پ شوهر کردم برا چی !!

یا میگه نخر ببین چه قیامتی بکنم... 

اینجور موقعها مرده بیشتر لج میکنه

پاشو دختر برو سر کار شاید ب غیرتش بر خرد  برم نخرد ب  پوشک بچه نداشتت غمت جیه چرا میشینی ک ...

شغلش چیه

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

عزیزم میدونم شاید  فکر  کنی حرفم بی ربطه ولی رابطه  ج.  تون چطوره با همسرتون ??

دیگه دلم نمیخواد سمتم بیاد

اون فکر میکنه خوبه ولی من ک عاشقش بودم هرروز حسم داره بهش کمتر میشه

قبول نکن  مگر اینکه پسره همه چی داشته باشه که بعیده و اینکه اگه هم‌داشته باشه ی مدت باید برات ...

خب شغل دولتی و خونه و ماشین که داره ولی نمیدونم چیکار کنم خودم میگم فعلا دانشگاهم تموم شه مستقل شم ولب خب همین ابراز علاقه هاش منو مردد میکنه میگم شاید اگه اینو رد کنم هیچ وقت کسی رو پیدا نکنم که به اندازه ی اون دوستم داشته باشه

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭